Arlanda

Elite World

4

Marmaris, Turkiet

Förstklassigt boende mitt i Icmeler

Modernt hotell nära stranden i Icmeler. Här bor du i fräscha rum med högklassig service. Med all inclusive kan du helt koppla av och bara slå på semestermodet. Hotellet är för dig över 14 år och som tycker om att äta och dricka gott i behaglig atmosfär. Poolområdet är lugnt, vill du ha lite mer liv och rörelse promenerar du ner till den omtyckta sandstranden.

Strand & pool

Pool och spaavdelning

Rofyllt poolområde där du kan koppla av under en parasoll och bara vara. Varva simturer i poolen med en bra bok eller en drink i baren. Du kan också besöka hotellets spaavdelning och aktivera dig på gymmet eller få en avslappnande massagebehandling.

Privat stranddel på Icmelers populära sandstrand

Det är ca 50 meter ner till sandstranden i Icmeler från hotellet. Här hittar du hotellets privata stranddel med solstolar och parasoller att koppla vid. Promenera längs vattenbrynet eller slå dig ner och låt vattnet skölja över dig. Blir du törstig finns en bar som serverar läsk och vatten. Strandpromenaden bakom stranden leder hela vägen in till Marmaris om du vill ta en joggingtur eller längre promenad.

All inclusive

Huvudrestaurangen Elite serverar alla måltider i bufféform. Varierade bufféer med både internationella och turkiska specialiteter. Till middag kan du även äta i à la carte-restaurangen där du bjuds på smaker från Medelhavet och då främst Italien. I Coffe Company, hotellets café serveras kaffe, te och vatten på utomhusterrassen. Två barer, One bar och all inclusivebaren vid poolen, Palm bar.

Restauranger och kaféer finns vid stranden och runt om i Icmeler. Köket är både turkiskt och internationellt. Mindre mataffär finns i byn. Strandpromenaden in till Marmaris är kantad av serveringar, restauranger och kaféer.

Turkiets flagga

Içmeler: Barnfamiljen trivs i rofyllda Icmeler

Içmeler

Icmeler är mindre än sin granne Marmaris och mycket lugnare. Här dominerar harmoni och fridfull atmosfär i grönskande omgivningar, bakom ligger bergen med sina väldoftande pinjeträd. Icmeler är barnvänligt och många resenärer återvänder år efter år. Stranden är långgrund och en blandning av sand och grus där barnen kan plaska och bygga sandslott mellan solstolarna. Från stranden leder kanaler upp genom Icmeler och skänker grönska till färggranna trädgårdar.» Läs mer om Içmeler

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Marmaris

» Se alla våra hotell i Marmaris