Arlanda

Ece Apart

2.5

Marmaris, Turkiet

Litet och lugnt beläget lägenhetsboende

I utkanten av Icmeler hittar du detta familjära lägenhetshotell där du bor med självhushåll. Vill du vara bekväm och slippa laga mat så finns restaurang och bar på hotellet. Till den barnvänliga sandstranden promenerar du på ca tio minuter. Du kan också spendera dagarna vid hotellets pool där du laddar batterierna på bästa sätt.

Strand & pool

Rofyllt poolområde med solstolar

Poolområdet är omgärdat av hotellets byggnader och den grönskande trädgården. Koppla av på en solstol under parasollen med den där boken du aldrig hinner med att läsa och doppa dig i det svalkande vattnet med jämna mellanrum. I baren kan du få en kopp kaffe eller något annat gott när du känner dig sugen. För barnen finns en separat barnpool att plaska i.

Icmelers fina sandstrand är en populär samlingsplats

Underbar sandstrand som sträcker ut sig i bukten längs Icmelers kust. Här njuter du av lata dagar på en solstol och sköna promenader i vattenbrynet. En palmkantad strandpromenad följer stranden hela vägen in mot Marmaris. Kiosker och matställen finns längs promenaden om du blir hungrig eller törstig.

Mat & dryck

Inga måltider ingår.

I lägenheten kan du laga enklare måltider men vill du ha mat serverad så har hotellet både restaurang och bar för din bekvämlighet. En större supermarket finns ca 300 meter från hotellet.

Restauranger och kaféer finns vid stranden och runt om i Icmeler. Köket är både turkiskt och internationellt. Mindre mataffär finns i byn. Strandpromenaden in till Marmaris är kantad av serveringar, restauranger och kaféer.

Rum

Tvårumslägenhet, 2‑4 personer

Enkla lägenheter med separat sovrum med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, säkerhetsbox och pentry med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Kombinerat vardagsrum och kök. Möjlighet till extrasäng för två personer i form av bäddsoffa. Alla lägenheter har balkong.

Turkiets flagga

Içmeler: Barnfamiljen trivs i rofyllda Icmeler

Içmeler

Icmeler är mindre än sin granne Marmaris och mycket lugnare. Här dominerar harmoni och fridfull atmosfär i grönskande omgivningar, bakom ligger bergen med sina väldoftande pinjeträd. Icmeler är barnvänligt och många resenärer återvänder år efter år. Stranden är långgrund och en blandning av sand och grus där barnen kan plaska och bygga sandslott mellan solstolarna. Från stranden leder kanaler upp genom Icmeler och skänker grönska till färggranna trädgårdar.» Läs mer om Içmeler

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Marmaris

» Se alla våra hotell i Marmaris