Sök och boka resa
Arlanda

Resor till Marmaris Turkiet

Marmaris

Natursköna Marmaris bjuder på både nytt och gammalt i en behaglig blandning

Våra hotell i Marmaris

Om Marmaris

Marmaris ligger vackert inbäddad mellan de lummiga bergen och det glittrande blå havet. I gamla stan ståtar en medeltida borg uppe på en kulle och i de charmiga trånga gränderna finns restauranger, barer och ett virrvarr av butiker. I ena änden av strandpromenaden ligger en av Turkiets lyxigaste marinor och i den andra, idylliska Icmeler. Den underbara stranden med sin trevliga och bilfria strandpromenad njuter du av däremellan.

Scenerier och underverk som måste upplevas!

Landskapet som omger Marmaris är täckt av böljande berg och gröna tallskogar, den grekiska övärlden ligger strax utanför och du kan skymta ön Rhodos. Från Marmaris har du inte långt till den gamla romarstaden Efesos med sitt berömda Artemistempel, ett av antikens sju underverk och naturfenomenet Pamukkale. De vita kalkstensklipporna i Pamukkale eller bomullsfästningen som det betyder på turkiska ligger vid den antika staden Hierapolis med Cleopatras pool och är ett av Unescos världsarv.

Bekväm semester vid ljuvligt blått hav

Underbara Marmaris bjuder på en lång härlig strandpromenad som lockar till både sköna kvällspromenader och joggingturer i ottan. Gamla stan och hamnområdet är ett myller av restauranger, barer, shopping och folkliv. Njutbara dagar spenderas på stranden som är en blandning av sand och grus, på vissa ställen även klappersten. Grannbyn Icmeler är populär bland familjer och är den lugna orten av de två med grönskande trädgårdar och seren stämning.

Klimatkompenserad resa
fr. 3 799:-

Pris per person. Pris per person. Flyg + hotell 7 nätter

Avresa från Arlanda lördag 27 maj. Del i tvårumslägenhet. Ece Apart, Marmaris.

Sök pris och boka

Var ligger Marmaris?

Karta Marmaris

Karta över Marmaris

Restid från Stockholm: 3 timmar 45min

Öppna karta
Airtours service

Airtours lokala representant möter dig på flygplatsen vid ankomst och hemresa. I övrigt är resan på egen hand. Airtours lokala samarbetspartner heter Medsev.

Andra resmål i Turkiet

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!