Arlanda

Sultanahmet Palace

4.0

Istanbul, Turkiet

Granne till den Blå moskén och med utsikt över havet

Boutique hotell som återspeglar den bysantiska och osmanska estetiska arkitekturen. Det finns en charmig liten trädgård med en porlande fontän, perfekt att koppla av vid. Restaurangen har en härlig terrass med utsikt över Marmarahavet. Läget i gamla stan ger korta gångavstånd inte bara till den fantastiska Blå moskén utan till de flesta av sevärdheterna på den Europeiska sidan.

Rum

Dubbelrum, 2‑3 personer

Rymligt rum på 22 m² med dubbelsäng eller separata sänger. Bad/dusch och wc samt hårtork, tofflor. AC, tv, minibar, wifi och säkerhetsbox. Möjlighet till extrasäng i form av bäddsoffa/enkelsäng/hopfällbar säng.

10 min
till närmaste spårvagn,
Sultanahmet

Sultanahmet Palace


Sultan Ahmet
Airtours andra hotell i Istanbul
Turkiets flagga

Istanbul: Istanbul lockar med värme, nyfikenhet och historiska skatter

Istanbul

Världsmetropolen Istanbul är intensiv och högljudd men ändå så ljuvlig. Två världsdelar knyts ihop och kultur, historia och värderingar blandas i en helt fantastisk mix. Klimatet är underbart, vår och höst är varma och lockar till långa kvällar på livliga gator och takterrasser. Gamla stans kullerstensgator och historiska skönhet, Beyoglus moderna och europeiska puls tillsammans med den mer vardagliga asiatiska sidan utgör mångmiljonstaden Istanbul.» Läs mer om Istanbul

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Istanbul

» Se alla våra hotell i Istanbul