Arlanda

Ramada Grand Bazaar

4

Istanbul, Turkiet

Modernt boende i Vezneciler kvarteren

Detta fyrstjärniga hotell har en elegant och modern inredning som går i jordtoner. Populär restaurang och bar med utomhusservering mot den intilliggande parken. Läget i den gamla stadskärnan gör det lätt att nå de historiska platserna som Topkapi palatset, Grand Bazaar och Galata tornet till fots.

Rum

Dubbelrum, 2‑3 personer

Rymligt rum på 22 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc samt hårtork. Badrock och tofflor. AC, tv, minibar, wifi och säkerhetsbox. Möljighet till extrasäng i form av bäddsoffa, enkelsäng eller hopfällbar säng.

Var ligger hotellet?

5 min
till närmaste tunnelbana,
Veznecier – se fler

Ramada Grand Bazaar


Gencturk Caddesi
Airtours andra hotell i Istanbul
Turkiets flagga

Istanbul: Istanbul lockar med värme, nyfikenhet och historiska skatter

Istanbul

Världsmetropolen Istanbul är intensiv och högljudd men ändå så ljuvlig. Två världsdelar knyts ihop och kultur, historia och värderingar blandas i en helt fantastisk mix. Klimatet är underbart, vår och höst är varma och lockar till långa kvällar på livliga gator och takterrasser. Gamla stans kullerstensgator och historiska skönhet, Beyoglus moderna och europeiska puls tillsammans med den mer vardagliga asiatiska sidan utgör mångmiljonstaden Istanbul.» Läs mer om Istanbul

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Istanbul

» Se alla våra hotell i Istanbul