Arlanda

Radisson Hotel President Beyazit

4.0

Istanbul, Turkiet

Förstaklasshotell med populär pub och takterrass

Här bor du i klassisk stil med några minuters promenad till Grand Bazar. Hotellet har en engelsk pub som är populär och på taket finns en restaurang med enastående utsikt över Marmarasjön. Med faciliteter som bastu, inomhuspool och poolbar är det ett idealiskt hotell för den som vill ha en avslappnande vistelse i Istanbul.

Rum

Dubbelrum, 2‑3 personer

Rymliga dubbelrum på ca 25 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc, hårtork, minibar, AC, tv, wifi, kaffe- och tekokare. Möjlighet till extrasäng i form av hopfällbar säng. Rum med connecting doors möjligt på förfrågan.

5 min
till närmaste spårvagn,
Beyazit-Kapaliçarsi

Radisson Hotel President Beyazit


TIYATRO CADDESI
Airtours andra hotell i Istanbul
Turkiets flagga

Istanbul: Istanbul lockar med värme, nyfikenhet och historiska skatter

Istanbul

Världsmetropolen Istanbul är intensiv och högljudd men ändå så ljuvlig. Två världsdelar knyts ihop och kultur, historia och värderingar blandas i en helt fantastisk mix. Klimatet är underbart, vår och höst är varma och lockar till långa kvällar på livliga gator och takterrasser. Gamla stans kullerstensgator och historiska skönhet, Beyoglus moderna och europeiska puls tillsammans med den mer vardagliga asiatiska sidan utgör mångmiljonstaden Istanbul.» Läs mer om Istanbul

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Istanbul

» Se alla våra hotell i Istanbul