Sök och boka resa
Arlanda

Utflykter i Bodrum Turkiet

EFESOS

Med denna utflykt får den historieintresserade sitt lystmäte! Vi besöker den antika staden Efesos som under antiken var ett av de sju underverken. Staden var en av de största metropolerna under det romerska imperiet. Ta chansen att få promenera längs de marmorbelagda gatorna och se den stora amfiteatern, ruinerna av Artemistemplet och Celsus bibliotek.

BÅTUTFLYKT

Vi lämnar hamnen och beger oss ut till havs för en heldag av sol, härliga dopp och vackra vyer! Vårt första stopp är Camel Beach där vi stannar för att sola och bada. Vid denna strand, som namnet antyder, kan man också rida på kameler. Efter lunch, som äts ombord, tar båten oss vidare på en härlig båttur med fantastiska vyer till sista stoppet, Aqaurium Bay med sitt klara vatten. Under hela dagen finns obegränsat med dryck i självserveringsform.

Kos

Med färja från Bodrum eller Turgutreis, beroende på var man bor, tar du dig över till den grekiska ön Kos. Här kan du strosa runt bland butiker och restauranger, bada, besöka den gamla borgen eller kika närmare på de antika lämningarna. Du kan även hyra cykel för att upptäcka hela ön eller ta en tur med citytåget. Passa på att äta grekisk mat vid någon av de mysiga tavernorna innan färjan går tillbaka till Turkiet. Åk iväg på en heldag av grekiska influenser och ta tällfället i akt att besöka två länder på en semester!

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!