Tiana Beach Resort

3.0

Bodrum, Turkiet

All Inclusive hotell med privat strand

Vid havet i Turgutreis ligger detta all inclusive hotell med sitt hörliga område och sin lummiga trädgård. Precis nedanför hotellet ligger den privata stranden med sitt klara vatten. Här kan du sola och bada dagarna i ända och njuta av att allt är serverat.

Strand & pool

Endast ett stenkast från havet ligger hotellets pool omgiven av solstolar och parasoller. Här finns också en bar som bjuder på svalkande drycker. Vill du istället skämma bort dig själv lite extra kan du besöka spat och unna dig en härlig massage. I spat finns också bastu, turkiskt bad och ett litet fitnesscenter.

Nedanför poolområdet ligger hotellets privata sandstrand där det finns solstolar och parasoller. Här är vettet kristallklart och turkosblått. Blir du törstig är det nära upp till baren vid poolen. På närliggande stränder finns också vattensporter för den som vill prova på det.

All inclusive economy

Hotellet har en bufférestaurang där alla måltider serveras. Utöver detta finns en poolbar där du kan hämta läskande drycker.

I Turgutreis finns det gott om restauranger, kaféer och pubar. Både stora mataffärer och mindre minimarkets finns nära till hands. Den fina marinan och hamnpromenaden kantas av fik och restauranger.

Rum

Dubbelrum ekonomi, 2‑3 personer

Ekonomirum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Bad/dusch och wc, AC, minibar, säkerhetsbox, tv, hårtork. Dubbelrummen har balkong eller terrass. Möjlighet till en extrasäng.

Dubbelrum, 2‑3 personer

Dubbelrum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Bad/dusch och wc, AC, minibar, säkerhetsbox, tv, hårtork. Dubbelrummen har balkong eller terrass. Möjlighet till en extrasäng.

Familjerum, 2‑4 personer

Ekonomirum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Bad/dusch och wc, AC, minibar, säkerhetsbox, tv, hårtork. Familjerummen har balkong eller terrass. Möjlighet till två extrasängar.

Turkiets flagga

Turgutreis: Turgutreis är barnfamiljernas favorit

Turgutreis

För dig som vill njuta av en större stad men i mer avslappnad miljö så passar Turgutreis bra. Här finns en stor marina och härlig hamnpromenad med många restauranger, kaféer och lyxiga butiker. Tar du dig in till de centrala delarna finns mysiga kullerstensgator med butiker som bjuder på mer prisvärd shopping än i Bodrum stad. Stränderna längs kusten varierar i storlek och kvalitet och du kan lätt hitta just din och barnens favorit.» Läs mer om Turgutreis

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Våra resor till Tiana Beach Resort

Arlanda
ons 24 juli lör 27 juli ons 31 juli lör 3 augusti
Dubbelrum, 2‑3 personer Dubbelrum, 2‑3 personer
info lör 27 juli
8 349:-

Sällskapets pris:

16 698:-
info ons 31 juli
8 449:-

Sällskapets pris:

16 898:-
info lör 3 augusti
8 149:-

Sällskapets pris:

16 298:-
Dubbelrum ekonomi, 2‑3 personer Dubbelrum ekonomi, 2‑3 personer
info lör 27 juli
8 149:-

Sällskapets pris:

16 298:-
info ons 31 juli
8 249:-

Sällskapets pris:

16 498:-
info lör 3 augusti
7 949:-

Sällskapets pris:

15 898:-
Familjerum, 2‑4 personer Familjerum, 2‑4 personer
info lör 27 juli
8 349:-

Sällskapets pris:

16 698:-
info ons 31 juli
8 449:-

Sällskapets pris:

16 898:-
info lör 3 augusti
8 149:-

Sällskapets pris:

16 298:-

Pris per person. Hotell & flyg.

Fler hotell i Bodrum

» Se alla våra hotell i Bodrum