Arlanda

Tiana Beach Resort

2.5

Bodrum, Turkiet

Enkelt boende nära stranden

Strax ovanför havet i Turgutreis ligger detta trevliga hotell med lummig trädgård och privat strand. I trädgården finns bastpaviljonger och poolområde. Där hotellområdet slutar tar den privata stranden vid, här kan du sola och bada dagarna i ända och njuta av semestern.

Strand & pool

Pool för avkopplande dagar

Endast ett stenkast från havet ligger hotellets pool omgiven av solstolar och parasoller. Här finns poolbar där du kan hämta svalkande drycker. Vill du istället skämma bort dig själv lite extra kan du besöka spaavdelningen och unna dig en härlig massage eller kanske bada bastu och turkiskt bad.

Sandstrand med brygga

Nedanför poolområdet och trädgården ligger hotellets privata sandstrand där det finns solstolar och parasoller. Här är vattnet kristallklart och turkosblått. Blir du törstig är det nära upp till baren vid poolen. På närliggande stränder finns vattensporter för den som vill prova på det.

All inclusive economy

Hotellet har en bufférestaurang där alla måltider serveras. Utöver detta finns en poolbar där du kan få något läskande att dricka.

I Turgutreis finns det gott om restauranger, kaféer och pubar. Både stora mataffärer och mindre minimarkets finns nära till hands. Den fina marinan och hamnpromenaden kantas av fik och restauranger.

Rum

Dubbelrum ekonomi, 2‑3 personer

Enkla rum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Bad/dusch och wc, AC, minibar, säkerhetsbox, tv, hårtork. Dubbelrummen har balkong eller terrass. Möjlighet till en extrasäng.

Dubbelrum, 2‑3 personer

Enkla rum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Bad/dusch och wc, AC, minibar, säkerhetsbox, tv, hårtork. Dubbelrummen har balkong eller terrass. Möjlighet till en extrasäng.

Familjerum, 2‑4 personer

Enkla rum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Bad/dusch och wc, AC, minibar, säkerhetsbox, tv, hårtork. Familjerummen har balkong eller terrass. Möjlighet till två extrasängar.

Turkiets flagga

Turgutreis: Turgutreis är barnfamiljernas favorit

Turgutreis

För dig som vill njuta av en större stad men i mer avslappnad miljö så passar Turgutreis bra. Här finns en stor marina och härlig hamnpromenad med många restauranger, kaféer och lyxiga butiker. Tar du dig in till de centrala delarna finns mysiga kullerstensgator med butiker som bjuder på mer prisvärd shopping än i Bodrum stad. Stränderna längs kusten varierar i storlek och kvalitet och du kan lätt hitta just din och barnens favorit.» Läs mer om Turgutreis

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Bodrum

» Se alla våra hotell i Bodrum