Labranda Bodrum Princess

4.5

Bodrum, Turkiet

Charmigt förstaklasshotell med egen strand

På första parkett framför havet ligger detta charmiga förstaklasshotell. Hotellet har en privat strand och ett härligt poolområde med en mysig poolbar. Här äter du gott i de fina restaurangerna, kopplar av i hotellets spa och tar stillsamma promenader längs med havet.

Strand & pool

Hotellets pool ligger i hjärtat av hotellområdet och har utsikt över havet. Här kan du spendera dagarna med att sola och bada eller läsa en bok under ett parasoll. Poolbaren finns nära till hands när du blir törstig. Här finns också ett spa som rekommenderas för den som vill skämma bort sig själv lite extra.

Precis nedanför hotellet ligger den privata sandstranden med solstolar och parasoller. Här kan du bada i det turkosblå vattnet eller promenera längs vattenbrynet och känna sanden mellan tårna. Även härifrån finns poolbaren nära till hands när du vill ha något läskande att dricka.

All inclusive

Hotellet har flera restauranger och ett stort utbud av mat och dryck. I buffétrestaurangen serveras frukost, lunch och middag men hotellet har även ā la carte-restauranger som erbjuder mat från det italienska, turkiska och mexikanska köket samt nyfångade skaldjur. Vid poolen finns också en bar som serverar läskande drycker under varma pool- och stranddagar.

I Turgutreis finns det gott om restauranger, kaféer och pubar. Både stora mataffärer och mindre minimarkets finns nära till hands. Den fina marinan och hamnpromenaden kantas av fik och restauranger.

Rum

Dubbelrum med direkt poolaccess, 2‑3 personer

Dubbelrum på cirka 30 m˛ med en dubbelsäng eller två separata sängar. Bad/dusch och wc, AC, säkerhetsbox, tv, wifi, hårtork och kaffe- och tefaciliteter. Rummen har terrass med direkt access till en delad pool. Barn under 12 år får ej bo i denna rumskategori. Möjlighet till en extrasäng.

Dubbelrum, 2‑3 personer

Dubbelrum på cirka 25 m˛ med en dubbelsäng eller två separata sängar. Bad/dusch och wc, AC, säkerhetsbox, tv, wifi, hårtork och kaffe- och tefaciliteter. Rummen har balkong. Möjlighet till en extrasäng.

Mot tillägg: havsutsikt och balkong

Turkiets flagga

Turgutreis: Turgutreis är barnfamiljernas favorit

Turgutreis

För dig som vill njuta av en större stad men i mer avslappnad miljö så passar Turgutreis bra. Här finns en stor marina och härlig hamnpromenad med många restauranger, kaféer och lyxiga butiker. Tar du dig in till de centrala delarna finns mysiga kullerstensgator med butiker som bjuder på mer prisvärd shopping än i Bodrum stad. Stränderna längs kusten varierar i storlek och kvalitet och du kan lätt hitta just din och barnens favorit.» Läs mer om Turgutreis

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Våra resor till Labranda Bodrum Princess

Arlanda
ons 25 juli sön 29 juli ons 1 augusti sön 5 augusti
Dubbelrum, 2‑3 personer Dubbelrum, 2‑3 personer
info ons 25 juli
11 099:-

Sällskapets pris:

22 198:-
info sön 29 juli
10 999:- 11 099:-

Sällskapets pris:

21 998:-
info ons 1 augusti
10 199:- 10 899:-

Sällskapets pris:

20 398:-
info sön 5 augusti
10 799:-

Sällskapets pris:

21 598:-
Dubbelrum med direkt poolaccess, 2‑3 personer Dubbelrum med direkt poolaccess, 2‑3 personer
info ons 25 juli
13 699:-

Sällskapets pris:

27 398:-
info sön 29 juli
13 599:- 13 699:-

Sällskapets pris:

27 198:-
info ons 1 augusti
12 799:- 13 499:-

Sällskapets pris:

25 598:-
info sön 5 augusti
13 399:-

Sällskapets pris:

26 798:-

Pris per person. Hotell & flyg.

Fler hotell i Bodrum

» Se alla våra hotell i Bodrum