Arlanda

Kairaba Bodrum Princess

4.0

Bodrum, Turkiet

Charmigt förstaklasshotell med egen strand

På första parkett framför havet ligger detta charmiga förstaklasshotell. Hotellet har en privat strand och ett härligt poolområde med en mysig poolbar. Här äter du gott i de fina restaurangerna, kopplar av i hotellets spa och tar stillsamma promenader längs med havet.

Strand & pool

Hotellets pool ligger i hjärtat av hotellområdet och har utsikt över havet. Här kan du spendera dagarna med att sola och bada eller läsa en bok under ett parasoll. Poolbaren finns nära till hands när du blir törstig. Här finns också ett spa som rekommenderas för den som vill skämma bort sig själv lite extra.

Precis nedanför hotellet ligger den privata sandstranden med solstolar och parasoller. Här kan du bada i det turkosblå vattnet eller promenera längs vattenbrynet och känna sanden mellan tårna. Även härifrån finns poolbaren nära till hands när du vill ha något läskande att dricka.

All inclusive

Hotellet har flera restauranger och ett stort utbud av mat och dryck. I buffétrestaurangen serveras frukost, lunch och middag men hotellet har även en à la carte-restaurang som erbjuder internationella rätter. Vid poolen finns också en bar som serverar läskande drycker under varma pool- och stranddagar.

I Turgutreis finns det gott om restauranger, kaféer och pubar. Både stora mataffärer och mindre minimarkets finns nära till hands. Den fina marinan och hamnpromenaden kantas av fik och restauranger.

Rum

Dubbelrum ekonomi 2, 2‑3 personer

Dubbelrum mellan 16-25 m² med en dubbelsäng eller två separata sängar. Dusch och wc, AC, säkerhetsbox, tv, wifi, hårtork och kaffe- och tefaciliteter. Möjlighet till en extrasäng för barn 2-11 år.

Dubbelrum ekonomi, 2‑3 personer

Dubbelrum mellan 16-25 m² med en dubbelsäng eller två separata sängar. Dusch och wc, AC, säkerhetsbox, tv, wifi, hårtork och kaffe- och tefaciliteter. Möjlighet till en extrasäng för barn 2-11 år.

Dubbelrum med direkt poolaccess, 2‑3 personer

Dubbelrum mellan 25-40 m² med en dubbelsäng eller två separata sängar. Dusch och wc, AC, säkerhetsbox, tv, wifi, hårtork och kaffe- och tefaciliteter. Rummen har terrass med direkt access till en delad pool. Barn under 15 år får ej bo i denna rumskategori. Möjlighet till en extrasäng.

Dubbelrum, 2‑3 personer

Dubbelrum mellan 16-25 m² med en dubbelsäng eller två separata sängar. Dusch och wc, AC, säkerhetsbox, tv, wifi, hårtork och kaffe- och tefaciliteter. Rummen har fransk balkong. Möjlighet till en extrasäng för barn 2-11 år.

Mot tillägg: havsutsikt

Superiorrum, 2‑3 personer

Superiorrum mellan 38-45 m² med en dubbelsäng eller två separata sängar. Dusch och wc, AC, säkerhetsbox, tv, wifi, hårtork och kaffe- och tefaciliteter. Rummen har fransk balkong. Möjlighet till en extrasäng.

Mot tillägg: havsutsikt

Turkiets flagga

Turgutreis: Turgutreis är barnfamiljernas favorit

Turgutreis

För dig som vill njuta av en större stad men i mer avslappnad miljö så passar Turgutreis bra. Här finns en stor marina och härlig hamnpromenad med många restauranger, kaféer och lyxiga butiker. Tar du dig in till de centrala delarna finns mysiga kullerstensgator med butiker som bjuder på mer prisvärd shopping än i Bodrum stad. Stränderna längs kusten varierar i storlek och kvalitet och du kan lätt hitta just din och barnens favorit.» Läs mer om Turgutreis

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Bodrum

» Se alla våra hotell i Bodrum