Arlanda

Isil Club

4.0

Bodrum, Turkiet

Förstklassigt boende med all inclusive och strandläge

Familjevänligt all inclusivehotell direkt på stranden utanför den lilla badorten Torba. Här trivs familjer och par med en fantastisk trädgård som rymmer både pooler och flera restauranger. Ladda batterierna på bästa sätt nere på stranden där det finns små trädäck att sola på om du inte vill känna sanden mellan tårna. Restauranger och barer skämmer bort dig på bästa sätt med smarrig mat, läskande drycker och utsikt över både pool och hav.

Strand & pool

Stort poolområde i ljuvlig trädgård

Poolområdet ligger i den stora grönskande trädgården omgivet av vajande palmer och blomstrande växtlighet. Den stora poolen lockar till glada bad och du kopplar av på en av solstolarna som finns runt om. För de minsta barnen finns en separat barnpool där de plaskar på behagligt djup. Vid barnklubben hittar du vattenrutschkanorna som roar både små och stora. Intill poolen ligger snackbaren där du kan få något att äta och dricka i stort sett hela dygnet.

Privat strand med brygga och trädäck

Nedanför hotellet hittar du stranden, en liten sten- och sandstrand som bjuder på salta dopp i det ljuvliga vattnet. Här finns fyra små trädäck där du kan slå dig ner på en av solstolarna med parasoll. Även ute på bryggan kan du sola på de bekväma madrasserna. På havet får du den optimala solbrännan och badar gör du direkt från bryggan.

All inclusive

Huvudrestaurangen serverar alla måltider i bufféform. Här njuter du av varierade maträtter från både det lokala köket som det internationella. Du väljer om du vill sitta inomhus eller ute på terrassen med utsikt över det stora poolområdet och den lummiga trädgården. Snackrestaurangen ligger bredvid poolen och serverar både lunch, snacks och glass under dagen. Med utsikt över stranden ligger hotellets à la carte-restaurang med inriktning på fiskrätter, den andra italienska à la carte-restaurangen hittar du vid poolen. Det finns flera barer runt om poolen men också i lobbyn och i nattklubben.

Inne i centrum av Torba finns affärer och några trevliga restauranger. Längs en bit av stranden finns en strandpromenad där du kan så dig ner på någon av restaurangerna och äta färskfångad fisk och skaldjur.

Rum

Turkiets flagga

Torba: Koppla av på turkiskt vis i skön omgivning

Torba

Låga vita hus med grönklädda kullar bakom i kontrast mot havet möter dig i Torba. En charmig turkisk badort med både en gammal historia och vackra vandringsleder. Du befinner dig ca sex kilometer norr om livliga Bodrum stad precis vid stranden. Den smala stranden som består av grus och sten bjuder på kristallklart vatten och många av hotellen har fina träbryggor med bekväma solstolar.» Läs mer om Torba

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Bodrum

» Se alla våra hotell i Bodrum