Arlanda

Kriss

2.5

Bodrum, Turkiet

Idylliskt beläget med promenadavstånd till stranden

Bland stenbelagda gångar, blomstrande miljö och skuggande träd ligger detta lilla hotell. Poolen inbjuder till sköna dopp både för stora och små. I restaurangen kan du äta något gott och längs stranden tar du fina kvällspromenader. Den populära stranden erbjuder även vattensporter och flera restauranger.

Strand & pool

Trevligt poolområde med barnsektion

Poolen kantas av solstolar och parasoller där du enkelt kopplar och gör precis ingenting alls. Palmer och parasoll ger skugga under heta dagar. I ena delen av poolen finns det sittplatser som inbjuder till soliga luncher och barnen har sin egen del av poolen att plaska i. Baren serverar svalkande drycker.

Långgrund strand med en restaurangtät strandpromenad

Den drygt två kilometer långa Yahsi-stranden inbjuder till långa, slappa dagar i solen. Här finner du avkoppling på någon av alla solstolar med parasoll och kan prova på olika vattensporter. När magen börjar kurra finns ett stort utbud av caféer och tavernor längs strandpromenaden. Sanden är grovkornig och perfekt för barnfamiljer.

All inclusive economy

Restaurangen serverar buffémåltider och har en mysig takterrass med utsikt över poolen. Vid poolen finns det en bar som serverar dryck hela dagen.

Under pinjeträd och palmer, där strandpromenaden tar vid finns uteserveringar i skuggan, där du njuter av god turkisk mat. Några kilometer norr om stranden ligger lokala Ortakent med restauranger och mataffärer.

Rum

Dubbelrum ekonomi, 2‑3 personer

Enkelt inredda rum med dubbelsäng eller separata sängar. Badrum med dusch, wc och hårtork. På rummet finns AC, tv och fransk balkong eller små balkonger. Möjlighet till extrasäng i form av en enkelsäng eller hopfällbar säng.

Dubbelrum, 2‑4 personer

Enkelt inredda rum med dubbelsäng eller separata sängar. Badrum med dusch, wc och hårtork. På rummet finns AC, tv och fransk balkong eller små balkonger. Möjlighet till två extrasängar för en vuxen eller två barn 2-11 år i form av en enkelsäng eller hopfällbar säng.

Turkiets flagga

Ortakent: Strandhäng och avkoppling

Ortakent

Här i Ortakent njuter du av sköna dagar vid stranden som delas av den lilla hamnen. På ena sidan ligger Fink beach med trendig strandklubb ute på en brygga och vindsurfingställen och på andra sidan hamnen ligger långa Yahsi beach. Här är stranden en blandning av sten och sand och kantad av en strandpromenad med restauranger, kaféer och små butiker. Berömda Camel beach med mjuk sand ligger på promenadavstånd.» Läs mer om Ortakent

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Bodrum

» Se alla våra hotell i Bodrum