Arlanda

Bodrum Beach Resort

3

Bodrum, Turkiet

Familjehotell med pool och vattenrutschkanor

På det här hotellet i Gumbet trivs hela familjen. Här finns flera vattenrutschkanor och det är bara några minuters promenad till den fina sandstranden. Från hotellets uteservering har du vacker utsikt över havet och Gumbet medan du njuter av middagar med hela familjen.

Strand & pool

Kul för hela familjen

Hotellets poolområde är populärt med stor pool och flera vattenrutschkanor. Njut av dagen på en solstol med en bra bok eller häng med de äventyrliga barnen i vattenrutschkanorna. I den stora poolen finns en barnsektion för de minsta gästerna och du hittar även en lekplats bredvid. Får du tid på egen hand kan du koppla av i hamam eller bastu.

Bodrums bukt breder ut sig nedanför hotellet

Den palmkantade stranden ligger bara ca 100 meter från hotellet. Sandstranden sträcker ut sig längs kusten och du slappnar av på en av solstolarna under parasollen medan barnen bygger sandslott eller badar i det salta vattnet. Varva med sköna dopp i det klara turkosblå vattnet.

Mat & dryck

Hotellet går att boka både med och utan frukost

Längs strandpromenaden finns många restauranger och kaféer och gatan bakom stranden är full av både snabbmatställen, restauranger och minimarkets. Bargatan leder upp genom centrum och kantad av barer och en del nattklubbar.

Rum

Dubbelrum, 2‑3 personer

Stilrent inredda rum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Bad/dusch och wc, AC, tv, hårtork. Rummen har balkong. Möjlighet till en extrasäng.

Familjerum / fyra bäddar, 4 personer

Stilrent inredda familjerum med två separata sovrum med dubbelsäng eller två separata sängar. Bad/dusch och wc, AC, tv, hårtork. Rummen har balkong.

Familjerum, 2‑4 personer

Stilrent inredda familjerum med en dubbelsäng och möjlighet till två extrasängar för barn 2-11 år i form av våningssäng. Bad/dusch och wc, AC, tv, hårtork. Rummen har balkong eller terrass.

Turkiets flagga

Gümbet: Härlig sandstrand och närhet till Bodrum stad

Gümbet

På Gümbets sluttningar trängs vitkalkade små hus hela vägen ner mot vattnet och sandstranden. Här bor du bara två kilometer från pittoreska Bodrum stad med sitt fulländade restaurang- och nöjesutbud. Stranden i Gümbet är långgrund och barnvänlig och strandpromenaden fylld av kaféer och restauranger. För dig som önskar lite hålligång finns en populär bargata som går genom centrum.» Läs mer om Gümbet

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Bodrum

» Se alla våra hotell i Bodrum