Boka tidigt-rabatt

Boka-tidigt-rabatt på alla resor 2020!

Bodrum Beach Resort

3.5

Bodrum, Turkiet

Stilrent familjehotell med vattenrutschkanor

På det här hotellet i Gumbet trivs hela familjen. Här finns fler vattenrutschkanor och det är bara några minuters promenad till den fina sandstranden. Från hotellets uteservering har du vacker utsikt över havet och Gumbet medan du njuter av en gourmetfrukost eller härlig middag.

Strand & pool

Hotellet har två hotellområden som ligger vid hotellets två delar. Det ena har två pooler varav den ena är för äventyrliga barn som vill spendera dagarna med att åka vattenrutschkana. Båda poolområdena har solstolar och parasoller. Hotellet har även ett hamam och bastu.

Bara 100 meter från hotellet ligger en fin sandstrand där det finns solstolar och parasoller till uthyrning. Här kan du slappa i skuggan och se segelbåtarna glida förbi eller ta ett dopp i det klara turkosblå vattnet.

All inclusive economy

Hotellets restaurang serverar rikliga frukostar, om du vill kan du sitta på uteserveringen med utsikt över havet. På kvällarna serveras olika lokala och traditionella rätter inspirerade av Medelhavet.

Längs strandpromenaden finns många restauranger och kaféer och gatan bakom stranden är full av både snabbmatställen, restauranger och minimarkets. Bargatan leder upp genom centrum och kantad av barer och en del nattklubbar.

Rum

Dubbelrum club, 2‑3 personer

Dubbelrum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Bad/dusch och wc, AC, tv, hårtork. Rummen har balkong. Möjlighet till en extrasäng. Club-rummen är belägna i den del av hotellet som ligger på andra sidan vägen, gångväg under vägen finns.

Dubbelrum ekonomi, 2‑3 personer

Dubbelrum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Bad/dusch och wc, AC, tv, hårtork. Rummen har balkong. Möjlighet till en extrasäng.

Dubbelrum, 2‑3 personer

Dubbelrum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Bad/dusch och wc, AC, tv, hårtork. Rummen har balkong. Möjlighet till en extrasäng.

Familjerum / fyra bäddar, 4 personer

Familjerum med två separata sovrum med dubbelsäng eller två separata sängar. Bad/dusch och wc, AC, tv, hårtork. Rummen har balkong.

Familjerum club / fyra bäddar, 4 personer

Familjerum med två separata sovrum med dubbelsäng eller två separata sängar. Bad/dusch och wc, AC, tv, hårtork. Rummen har balkong. Club-rummen är belägna i den del av hotellet som ligger på andra sidan vägen, gångväg under vägen finns.

Familjerum club, 2‑4 personer

Familjerum med en dubbelsäng och möjlighet till två extrasängar för barn 2-11 år i form av våningssäng. Bad/dusch och wc, AC, tv, hårtork. Rummen har balkong eller terrass. Club-rummen är belägna i den del av hotellet som ligger på andra sidan vägen, gångväg under vägen finns.

Familjerum, 2‑4 personer

Familjerum med en dubbelsäng och möjlighet till två extrasängar för barn 2-11 år i form av våningssäng. Bad/dusch och wc, AC, tv, hårtork. Rummen har balkong eller terrass.

Bra att veta

Hotellet består av två delar med en väg emellan, det finns en gångväg under vägen för att ta sig emellan dessa. Club-rummen ligger i hotelldelen på andra sidan vägen medan resterande rum ligger i huvuddelen av hotellet. Det finns pooler vid båda delarna.

Turkiets flagga

Gümbet: Härlig sandstrand och närhet till Bodrum stad

Gümbet

På Gümbets sluttningar trängs vitkalkade små hus hela vägen ner mot vattnet och sandstranden. Här bor du bara två kilometer från pittoreska Bodrum stad med sitt fulländade restaurang- och nöjesutbud. Stranden i Gümbet är långgrund och barnvänlig och strandpromenaden fylld av kaféer och restauranger. För dig som önskar lite hålligång finns en populär bargata som går genom centrum.» Läs mer om Gümbet

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Våra resor till Bodrum Beach Resort

Arlanda

Vi hittar tyvärr inga priser. Prova att ändra urvalet ovan eller försök med ett annat hotell.

Fler hotell i Bodrum

» Se alla våra hotell i Bodrum