Arlanda

Resor till Bodrum

Turkiet

Bodrum

Bodrum är inbjudande, mångsidig och naturskön!

Om Bodrum

Vacker och bergig med klar luft beskriver halvön där Bodrum ligger, nära grekiska ön Kos. Lyxiga marinor med segelbåtar på rad och genuina hamnar där de små fiskebåtarna kommer in med morgonens fångst, samsas om utrymmet i de strandnära orterna. Färgstarka marknader och basarer, där du hittar allt mellan himmel och jord, kan du besöka dagligen i dessa charmiga städer. Bodrum är populärt och kallas för Turkiets Saint Tropez.


Bodrum stad - elegant och charmig på samma gång

Bodrum stad bjuder på historiska sevärdheter och ett sprudlande nöjesliv med trendiga barer och coola nattklubbar. Nattlivet är ett av landets bästa och här finns många hippa klubbar och barer. Den medeltida borgen stoltserar i hamninloppet och bjuder idag på ett marinarkeologiskt museum. Några av stenarna i borgen härstammar från ett av antikens sju underverk, Mausollos mausoleum.

Bo bra nära stranden och stadens puls

Med Airtours bor du bra, både i Bodrum stad och utanför. För dig som vill bo nära ypperliga sandstränder men ändå på lagom avstånd till stadens nöjesutbud, bor bäst i Gümbet eller Bitez. Gümbet är den livligare av dem med många restauranger och ett bubblande nattliv. Behöver du varva ner i lugna omgivningar väljer du Ortakent, genuina Akyarlar eller Turgutreis på västkusten, som är Bodrums näst största stad och bjuder på charm och avslappnat folkliv.

Klimatkompenserad resa
fr. 3 149:-

Pris per person. Flyg + hotell 7 nätter.

Avresa från Arlanda 23 oktober 2022. Del i enrumslägenhet. Siesta Beach Apart.

Sök pris och boka

Var ligger Bodrum?

Karta Bodrum

Karta över Bodrum

Restid från Stockholm: 3 timmar 45min

Öppna karta
Airtours service

Airtours representant möter dig på flygplatsen vid ankomst och hemresa. Under vistelsen finns representanten tillgänglig på träfftider samt på telefon för att svara på frågor och ge tips och råd alla dagar i veckan mellan kl. 09-19 via sms och samtal. För akuta ärenden som olycksfall finns en dygnet-runt-öppen jourtelefon. Telefonnumret får du vid ankomst.

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!