Sök och boka resa
Arlanda

Utflykter i Belek Turkiet

MANAVGAT BÅTUTFLYKT

Från Belek tar vi oss till Side och därefter norrut mot staden Manavgat. Vi går ombord på båten som ska ta oss ned för den smaragdgröna Manavgat-floden, fram till havsmynningen, där vi kommer att lägga till. Här finns möjlighet att bada både i floden och i havet eller varför inte ta en härlig promenad längs stranden. Om vädret tillåter tar vi oss vidare ut på havet för ett svalkande dopp direkt från båten. Svensk guide. Lunchen är inkluderad, dryck kostar extra.

DIM CAVE

Ta chansen att upptäcka den vackra landsbygden. Den ca en miljon gamla kalkstensgrottan Dim Cave anses vara den vackraste i regionen och här gör vi vårt första stopp. Därefter besöker vi en fruktträdgård där vi får smaka på den färska frukten. Turen tar oss vidare till Dim-floden där vi äter lunch och får sedan egen tid att utforska den vackra dalen. Lunch är inkluderat och dryck kostar extra.

JEEPSAFARI

Lär känna området omkring er, en dag full av upplevelser med pittoreska turkiska byar, vacker natur och häpnadsväckande antik arkitektur. Turen går från Belek och upp i Taurusbergens landskap där ni kommer få se en undangömd antik stad, hänförande vyer och lära er lite mer om religionen i landet då ni även besöker en moské. Lunch inkluderat & dryck kostar extra.

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!