Arlanda

Labranda Aquaworld

4.5

Belek, Turkiet

Förstaklasshotell med allt direkt på stranden

Labranda Aquaworld är ett utsökt hotell direkt på den fina stranden i Belek, perfekt för alla åldrar. Det händer mycket på detta stora komplex, bland annat en rolig vattenpark precis vid sandstranden och massor av aktiviteter och underhållning såväl dag som kväll. Är du mer ute efter avslappning kan du välja av ett brett utbud av utomhuspooler eller dra dig tillbaka till spaet för att verkligen koppla av. Perfekt för både familjer och vänner. Du kommer definitivt att ha en fantastisk vistelse på detta imponerande hotell.

Strand & pool

Ett stort urval av pooler och en kul vattenpark

Hotellet har flera olika poolområden som har något för alla. Spendera antingen dagarna vid den stora huvudpoolen där det är full fart med många aktiviteter och underhållning. Mellan det stora poolområdet och stranden ligger vattenparken som har sju rutschkanor och inbjuder mycket bus och lek. Vill du hellre slappna av finns det lugnare poolområden där tempot inte är lika högt. Hotellet har även en inomhuspool.

Lång, fin sandstrand

Här bor du direkt vid hotellets privata strand som inbjuder till härliga dagar med sol och bad. Stranden är bred och sluttar rätt snabbt ut i djupare vatten med grovkornig sand. Du behöver inte gå långt för att släcka törsten med något uppfriskande i den trevliga strandbaren. Standen är full av aktiviteter som volleyboll och olika vattensporter som till exempel bananbåt och vattenskidor.

All inclusive

Hotellet har ett brett utbud av restauranger och barer. I hotellets bufférestaurang, Terrace, serveras frukost, lunch, middag och nattsnacks. Det finns även fyra á la carte-restauranger, en turkisk, en italiensk, en asiatisk och en fiskrestaurang. Utöver detta finns flera snackrestauranger, bland annat tyskinspirerade Beer & Schnitzel Garden. Till detta finns ett stort urval av barer så att du alltid kan släcka törsten. På Labranda Aquaworld behöver du aldrig gå varken hungrig eller törstig.

I centrum av Belek finns ett litet utbud av restauranger och kaféer. Ett större utbud samt barer finns på hotellen.

Rum

Dubbelrum deluxe, 2‑3 personer

Moderna rum på cirka 29 m² med två sängar eller dubbelsäng och möjlighet till en extrasäng i form av hopfällbar säng. Rummen är utrustade med bad/dusch och wc, hårtork, AC, säkerhetsbox, tv, minibar och kaffe-/tefaciliteter. Balkong eller terrass. Rummen ligger i hotelldelen som kallas Hill.

Mot tillägg: havsutsikt

Dubbelrum ekonomi 2, 2 personer

Fina rum på cirka med två sängar eller dubbelsäng. Rummen är utrustade med bad/dusch och wc, hårtork, AC, säkerhetsbox, tv, minibar. Balkong eller terrass.

Dubbelrum ekonomi, 2 personer

Fina rum på cirka med två sängar eller dubbelsäng. Rummen är utrustade med bad/dusch och wc, hårtork, AC, säkerhetsbox, tv, minibar. Balkong eller terrass.

Dubbelrum, 2‑3 personer

Fina rum på cirka 25 m² med två sängar eller dubbelsäng och möjlighet till en extrasäng i form av hopfällbar säng. Rummen är utrustade med bad/dusch och wc, hårtork, AC, säkerhetsbox, tv, minibar och kaffe-/tefaciliteter. Balkong eller terrass. Rummen ligger i hotelldelen som kallas Village.

Familjerum superior, 2‑4 personer

Fina rum på cirka 48 m² fördelade på två rum med dubbelsängar eller separata sängar. Rummen är utrustade med bad/dusch och wc, hårtork, AC, säkerhetsbox, tv, minibar och kaffe-/tefaciliteter. Balkong eller terrass. Rummen ligger i hotelldelen som kallas Village.

Familjerum, 2‑4 personer

Fina rum på cirka 32 m² fördelade på två rum med dubbelsängar eller separata sängar. Rummen är för tre vuxna eller två barn 2-11 år. Rummen är utrustade med bad/dusch och wc, hårtork, AC, säkerhetsbox, tv, minibar och kaffe-/tefaciliteter. Balkong eller terrass. Rummen ligger i hotelldelen som kallas Village.

Superiorrum, 2‑3 personer

Fina rum på cirka 28 m² med två sängar eller dubbelsäng och möjlighet till en extrasäng i form av hopfällbar säng. Rummen är utrustade med bad/dusch och wc, hårtork, AC, säkerhetsbox, tv, minibar och kaffe-/tefaciliteter. Balkong eller terrass. Rummen ligger i hotellets huvudbyggnad.

Mot tillägg: havsutsikt

Turkiets flagga

Belek: Exklusiv semester nära sandstranden och fantastiska golfbanor

Belek

I denna moderna charterort bor du bekvämt på eleganta all inclusivehotell mellan stranden och golfbanorna. Belek är byggt för golf och banorna håller världsklass liksom allt annat här. Här finns 14 vackra golfbanor på tio kilometers omkrets, den senaste designad av ingen mindre än Nick Faldo.» Läs mer om Belek

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Belek

» Se alla våra hotell i Belek