Arlanda

Resor till BelekTurkiet

Exklusiv semester nära sandstranden och fantastiska golfbanor

Hur vill du bo i Belek?

Om Belek

I denna moderna charterort bor du bekvämt på eleganta all inclusivehotell mellan stranden och golfbanorna. Belek är byggt för golf och banorna håller världsklass liksom allt annat här. Här finns 14 vackra golfbanor på tio kilometers omkrets, den senaste designad av ingen mindre än Nick Faldo.

I centrum av Belek finns ett litet utbud av restauranger och kaféer. Ett större utbud samt barer finns på hotellen.

I Belek bor du bekvämt med all inclusive och njuter av sol och bad

Längs med Beleks breda sandstrand ligger förstklassiga hotellanläggningar med alla tänkbara faciliteter. Här hittar du enorma poolområden, à la carte-restauranger, exklusiva strandbarer och spaanläggningar med ångbastu och massage. I själva Belek finns endast ett mindre centrum med ett fåtal restauranger. För mer aktiviteter kan du åka in till den myllrande storstaden Antalya.

Var ligger Belek?

Karta Belek

Väder och badtemperaturer

I Belek råder medelhavsklimat, redan i slutet av mars börjar temperaturen att stiga, och i april har den normalt nått runt 20 grader dagtid med kallare nätter. I maj börjar den sköna sommaren med temperaturer runt 25 grader. Under högsommaren juli- augusti är det oftast riktigt varmt runt 35 grader, men det är inte ovanligt att den sticker iväg till runt 40 grader. Vattentemperaturen ligger runt 25 grader under sommaren och solen skiner ca 12 timmar per dag. Havsbrisen gör att temperaturen ändå är uthärdlig även under de varmaste dagarna. I september börjar det bli svalare och i oktober ligger temperaturen normalt runt 25 grader igen. Vintern i Turkiet är regnig och kallast blir det i januari-februari med temperaturer på ca 10 grader.

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Airtours service

Airtours representant möter dig på flygplatsen vid ankomst och hemresa. Under vistelsen finns representanten tillgänglig på telefon för att svara på frågor och ge tips och råd alla dagar i veckan mellan kl. 09-19 via sms och samtal. För akuta ärenden som olycksfall finns en dygnet-runt-öppen jourtelefon. Telefonnumret får du vid ankomst. Airtours lokala samarbetspartner heter IntraMedsev.

Andra resmål i Turkiet