Arlanda

Resor till AlanyaTurkiet

Se och göra i Alanya

Nedan följer en presentation av några av de utflykter som vi kan erbjuda i Alanya. För bokning av utflykter, kontakta Airtours guide på plats.

Airtours utflykter

BÅTUTFLYKT

Följ med på en härlig dag ut på havet! Vi lämnar Alanyas hamn och tar oss ut i det turkosa vattnet där vi seglar längs Alanyas kust. Vi gör flera badstopp och möjligheten finns att bada i det kristallklara vattnet. Vi passerar även tre fantastiska grottor, kärleksgrottan, piratgrottan och fosforgrottan, som bjuder på en härlig utsikt från båten. Lunch och dryck ingår.

MANAVGAT BÅTUTFLYKT

På den smaragdgröna Manavgat-floden njuter vi av det förbipasserande vackra landskapet på vår färd mot Medelhavet. Första stoppet är staden Manavgat där vi strosar omkring på marknadsplatsen. Båtturen fortsätter till en strand med möjlighet för bad både i det svalkande 16-gradiga sötvattnet och ett dopp i Medelhavets tempererade vatten. Lunch inkluderat & dryck kostar extra.

JEEPSAFARI

Lär känna området omkring er, en dag full av upplevelser med pittoreska turkiska byar, vacker natur och vyer. Turen går från Alanya och upp i Taurusbergens landskap mot Oba Cay. Längs vägen besöker vi bl.a. ett nomadläger och får se hänförande vyer. Om ni har problem med rygg & nacke, avråder vi att följa med på denna tur. Möjlighet finns att bada i floden Oba Cay så glöm inte badkläder. Lunch är inkluderat, dryck kostar extra.

Utflykterna guidas antingen på engelska, svenska eller skandinaviskt språk. Vissa utflykter har minimumantal för att kunna genomföras. Mer information erhålles av er reseledare på plats.