Boka tidigt-rabatt

Boka-tidigt-rabatt på alla resor 2020!

Titan Garden

3.5

Alanya, Turkiet

Mångsidigt familjehotell med all inclusive

Både barn och vuxna hittar saker att göra på detta hemtrevliga all inclusivehotell som delar sina faciliteter med systerhotellet intill, Titan Select. På hotellet väljer du din favoritpool eller om du hellre badar i saltvatten, finns stranden i närheten. Aktiva barn får sysselsättning i miniklubben och för aktiva vuxna finns gym och tennis.

Strand & pool

Sola, vila och lek vid poolerna

Två pooler väntar dig som är sugen på ett dopp och runt poolerna finns solstolar och parasoller för behagliga vilostunder. De yngsta håller till i den separata barnpoolen och de äldre kan åka vattenrutschkana. Du som vill mysa extra har spa och hamam på hotellet. Badhanddukar finns mot avgift.

Havet väntar med solstolar och parasoller på stranden

På stranden väntar hotellets egna solstolar och parasoller bredvid strandbaren så allt finns på behagligt avstånd. Det finns möjlighet för strandsporter och vattensport för den som önskar. Konaklistranden är nästan 10 km lång och relativt bred. Sanden är mestadels fin men grovkornig sand, grus och klippor förekommer.

All inclusive economy

I den stora restaurangen serveras huvudmålen i bufféform. Här serverars eftermiddagsfika och nattsnacks och i anslutning finns baren. På stranden finns strandbaren som serverar drycker och snacks under dagtid.

I Konakli finns ett mindre utbud av restauranger, främst vid huvudvägen men även ett fåtal vid stranden.

Rum

Dubbelrum ekonomi, 2‑3 personer

Något mindre rum med dubbelsäng eller två separata sängar och balkong. Bad/dusch och wc, hårtork. AC, kylskåp med påfyllning av vatten 2ggr/vecka, tv och säkerhetsbox. Möjlighet till extrasäng i form av bäddsoffa.

Dubbelrum, 2‑3 personer

Ljusa rum med dubbelsäng eller två separata sängar och balkong. Bad/dusch och wc, hårtork. AC, kylskåp med påfyllning av vatten 2ggr/vecka, tv och säkerhetsbox. Möjlighet till extrasäng i form av bäddsoffa.

Familjerum / fyra bäddar, 4‑5 personer

Familjerum i ljusa färger med två rum: ett rum med en dubbelsäng och det andra med två enkelsängar. Balkong. Bad/dusch och wc, hårtork. AC, kylskåp med påfyllning av vatten 2ggr/vecka, tv och säkerhetsbox. Möjlighet till extrasäng i form av hopfällbar säng endast för barn 2-11 år.

Familjerum / tre bäddar, 3‑4 personer

Rum i ljusa färger med tre ordinarie sängar i form av en dubbel- och en enkelsäng eller tre enkelsängar och balkong. Bad/dusch och wc, hårtork. AC, kylskåp med påfyllning av vatten 2ggr/vecka, tv och säkerhetsbox. Möjlighet till extrasäng i form av hopfällbar säng endast för barn 2-11 år.

Bra att veta

Genomfartstrafik kan uppfattas som störande i rum nära vägen.

Turkiets flagga

Konakli: Njut av en rofylld chartersemester i Konakli

Konakli

I lugna Konakli bor barnfamiljen bekvämt på Airtours all inclusivehotell nära stranden. Byn är liten och atmosfären lantlig och i centrum finns små butiker, restauranger och några barer. Vill du bekanta dig med ortsbefolkningen kan du besöka frukt- och grönsaksmarknaden som hålls en gång i veckan. Soliga dagar avnjuts bäst på stranden, som är en blandning av sten, grus och sand eller vid hotellens stora poolområden.» Läs mer om Konakli

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Våra resor till Titan Garden

Arlanda
lör 28 september lör 5 oktober lör 12 oktober lör 19 oktober
Dubbelrum, 2‑3 personer Dubbelrum, 2‑3 personer
info lör 28 september
5 599:- 6 149:-

Sällskapets pris:

11 198:-
info lör 5 oktober
5 399:- 5 899:-

Sällskapets pris:

10 798:-
info lör 12 oktober
4 849:- 5 749:-

Sällskapets pris:

9 698:-
info lör 19 oktober
5 749:-

Sällskapets pris:

11 498:-
Dubbelrum ekonomi, 2‑3 personer Dubbelrum ekonomi, 2‑3 personer
info lör 12 oktober
4 749:- 5 649:-

Sällskapets pris:

9 498:-
info lör 19 oktober
5 649:-

Sällskapets pris:

11 298:-

Pris per person. Hotell & flyg.

Fler hotell i Alanya

» Se alla våra hotell i Alanya