Arlanda

Titan Garden

3

Alanya, Turkiet

Mångsidigt familjehotell med all inclusive

Både barn och vuxna hittar saker att göra på detta stora all inclusivehotell som delar sina faciliteter med systerhotellet intill, Titan Select. På hotellet väljer du din favoritpool eller om du hellre badar i saltvatten, finns stranden i närheten. Aktiva barn får sysselsättning i miniklubben och för aktiva vuxna finns både gym och tennisbana.

Strand & pool

Sola, vila och lek vid poolerna

Två poolområden väntar dig som är sugen på sol och bad i stora lass. Runt poolerna finns solstolar och parasoller för skön avkoppling. De yngsta barnen håller till i den separata barnpoolen och de äldre kan njuta av mer fart och fläkt i vattenrutschkanorna. Vill du hellre ta det lugnt och mysa lite extra så finns både spa och hamam på hotellet.

Havet väntar med solstolar och parasoller på stranden

På stranden väntar hotellets egna solstolar och parasoller bredvid strandbaren så allt finns på behagligt avstånd. Det finns möjlighet för strandsporter och vattensport för den som önskar. Konaklistranden är nästan 10 km lång och relativt bred. Sanden är mestadels fin men grovkornig sand, grus och klippor förekommer.

All inclusive economy

I hotellets stora restaurang serveras frukost, lunch och middag i bufféform. Här kan du även ta för dig av eftermiddagsfika och nattsnacks. Baren ligger i anslutning till restaurangen och bjuder på gott att dricka. På stranden finns strandbaren som serverar drycker och snacks under dagtid.

I Konakli finns ett mindre utbud av restauranger, främst vid huvudvägen men även ett fåtal vid stranden.

Rum

Dubbelrum ekonomi, 2‑3 personer

Något mindre rum med dubbelsäng eller två separata sängar och balkong. Bad/dusch och wc, hårtork. AC, kylskåp, tv och säkerhetsbox. Möjlighet till extrasäng i form av bäddsoffa.

Dubbelrum, 2‑3 personer

Trevliga rum med dubbelsäng eller två separata sängar och balkong. Bad/dusch och wc, hårtork. AC, kylskåp, tv och säkerhetsbox. Möjlighet till extrasäng i form av bäddsoffa.

Familjerum / fyra bäddar, 4‑5 personer

Trevliga familjerum med två separata sovrum. Ett rum har en dubbelsäng och det andra har två enkelsängar. Balkong. Bad/dusch och wc, hårtork. AC, kylskåp, tv och säkerhetsbox. Möjlighet till extrasäng i form av hopfällbar säng endast för barn 2-11 år.

Familjerum / tre bäddar, 3‑4 personer

Trevliga rum med tre ordinarie sängar i form av en dubbel- och en enkelsäng eller tre enkelsängar och balkong. Bad/dusch och wc, hårtork. AC, kylskåp, tv och säkerhetsbox. Möjlighet till extrasäng i form av hopfällbar säng endast för barn 2-11 år.

Bra att veta

Genomfartstrafik kan uppfattas som störande för rummen som ligger nära vägen.

Turkiets flagga

Konakli: Njut av en rofylld chartersemester i Konakli

Konakli

I lugna Konakli bor barnfamiljen bekvämt på Airtours all inclusivehotell nära stranden. Byn är liten och atmosfären lantlig och i centrum finns små butiker, restauranger och några barer. Vill du bekanta dig med ortsbefolkningen kan du besöka frukt- och grönsaksmarknaden som hålls en gång i veckan. Soliga dagar avnjuts bäst på stranden, som är en blandning av sten, grus och sand eller vid hotellens stora poolområden.» Läs mer om Konakli

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Alanya

» Se alla våra hotell i Alanya