Arlanda

Club Turtas Beach

4

Alanya, Turkiet

Vattenpark och strand för badfantaster

Med massor för barn och vuxna att aktivera sig med passar detta hotell för familjer som inte vill ha tråkigt på semestern. Du har mat och dryck inkluderat så det enda du behöver fundera på är hur du vill spendera dina dagar. Vare sig du föredrar bordtennis, beach volley, biljard eller vattenpark så finns det här. Som grädde på moset är stranden alldeles bredvid.

Strand & pool

Simma i poolen eller lek i vattenparken

När du vill motionssimma väljer du den långa poolen men för lite svalka från solen eller bollsport kanske någon av de andra passar bättre. Barnen kommer garaterat att välja vattenparken med vattenrutschkanor och lekpool. Invid poolerna ligger du på en solstol eller om du föredrar att ligga i trädgården under en palm. Passa på att sköt om dig på semestern och prova en massage eller ett typiskt turkiskt bad.

Stranden väntar med salta bad

Till stranden smiter du enkelt ner och lägger dig på en solstol med en spännande bok. Aktivera dig med beachvolley eller prova en vattensport. Stranden är både lång och bred och är en blandning av sand och grus. Strandbaren finns i närheten för dina havsnära dryckesbehov.

All inclusive

I den stora restaurangen dukas buffé upp till frukost, lunch och middag. Här finns möjlighet att sitta både inom- och utomhus. Dagtid passar det kanske bättre med snacks och där är snackbaren det bästa stället. För drycker av alla de slag finns poolbar, lobbybar och strandbar. I discot finns också en bar för nattliga drinkar.

I Konakli finns ett mindre utbud av restauranger, främst vid huvudvägen men även ett fåtal vid stranden.

Rum

Dubbelrum ekonomi, 2‑3 personer

Moderna rum med dubbelsäng eller separata sängar. Möjlighet till extrasäng i form av enkelsäng eller hopfällbar säng. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, litet kylskåp, wifi och säkerhetsbox. Alla rum har balkong eller terrass.

Dubbelrum, 2‑3 personer

Moderna rum med dubbelsäng eller separata sängar. Möjlighet till extrasäng i form av enkelsäng eller hopfällbar säng. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, litet kylskåp, wifi och säkerhetsbox. Alla rum har balkong eller terrass mot trädgården.

Mot tillägg: delvis havsutsikt

Familjerum, 2‑4 personer

Moderna rum med dubbelsäng eller separata sängar. Möjlighet till två extrasängar i form av våningssäng eller hopfällbar säng. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, litet kylskåp, wifi och säkerhetsbox. Alla rum har balkong eller terrass mot trädgården.

Turkiets flagga

Konakli: Njut av en rofylld chartersemester i Konakli

Konakli

I lugna Konakli bor barnfamiljen bekvämt på Airtours all inclusivehotell nära stranden. Byn är liten och atmosfären lantlig och i centrum finns små butiker, restauranger och några barer. Vill du bekanta dig med ortsbefolkningen kan du besöka frukt- och grönsaksmarknaden som hålls en gång i veckan. Soliga dagar avnjuts bäst på stranden, som är en blandning av sten, grus och sand eller vid hotellens stora poolområden.» Läs mer om Konakli

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Alanya

» Se alla våra hotell i Alanya