Boka tidigt-rabatt

Boka-tidigt-rabatt på alla resor 2020!

Wasa

3.0

Alanya, Turkiet

Bo nära Kleopatrastranden som lockar med salta dopp

Centralt beläget all inclusivehotell med behagligt promenadavstånd till stranden. Här trivs du som tycker om att bo i centrum nära både nöjen och shopping och samtidigt ha möjlighet att bara vara på hotellet.

Strand & pool

Liten pool på solig uteplats

Hotellet har ett trevligt poolområde med en liten pool på 35 m² som lockar till avkopplande dagar. Slå dig ner på en solstol med favoritboken eller något gott att dricka medan barnen plaskar i den separata barnsektionen som är 5 m² och 35 cm djup.

Promenadavstånd till den fina sandstranden

Kleopatrastranden är långsträckt, bred och inbjuder till sköna dagar. Sanden är lite grovkornig, solstolar och parasoller står i långa rader och du har mängder av matställen om du vill prova det lokala köket. Njut av sköna promenader i vattenbrynet och salta bad i havet. Längs strandpromenaden finns både lekplatser och utegym. Väg måste korsas för att komma till stranden.

All inclusive economy

Restaurangen serverar frukost, lunch och middag i bufféform. Här får du smaka på lokala specialiteter och internationella favoriter. Poolbar som serverar dricka och snacks mellan 10-22.

I Alanya finns ett myller av restauranger och barer. Här äter du genuint turkiskt men även internationellt, du hittar tapasbarer, grillrestauranger, hamburgerkedjor och en mängd kaféer. Behöver du handla frukostmat eller annat i matväg så finns det mataffärer i utkanten av centrum.

Rum

Dubbelrum ekonomi, 2‑3 personer

Enkla rum på 22 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, wifi, minibar och säkerhetsbox.

Dubbelrum, 2‑3 personer

Enkla rum på 22 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, wifi, minibar och säkerhetsbox. Alla rum har balkong.

Familjerum / fyra bäddar, 4 personer

Enkla rum på 40 m² med en dubbelsäng och två separata sängar. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, wifi, minibar och säkerhetsbox. Alla rum har balkong.

Turkiets flagga

Alanya Stad: Svårslagen solsemester i pulserande Alanya

Alanya Stad

Den populära metropolen Alanya bjuder på nöjen och aktiviteter i en härlig blandning. Kilometerlånga sandstränder, shopping i basarer och ett livligt nattliv lockar både par, ungdomar och barnfamiljer till denna orientaliska stad. Reser du utan barn bor du bäst nära den mysiga hamnen med alla restauranger, barer och ett pulserande nattliv. Barnfamiljen bor bekvämt nära någon av stränderna.» Läs mer om Alanya Stad

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Våra resor till Wasa

Arlanda
lör 19 oktober lör 4 april lör 11 april lör 18 april
Dubbelrum, 2‑3 personer Dubbelrum, 2‑3 personer
info lör 4 april
5 049:- 5 549:-

Sällskapets pris:

10 098:-
info lör 11 april
4 349:- 4 849:-

Sällskapets pris:

8 698:-
info lör 18 april
4 349:- 4 849:-

Sällskapets pris:

8 698:-
Dubbelrum ekonomi, 2‑3 personer Dubbelrum ekonomi, 2‑3 personer
info lör 4 april
4 949:- 5 449:-

Sällskapets pris:

9 898:-
info lör 11 april
4 249:- 4 749:-

Sällskapets pris:

8 498:-
info lör 18 april
4 249:- 4 749:-

Sällskapets pris:

8 498:-

Pris per person. Hotell & flyg.

Fler hotell i Alanya

» Se alla våra hotell i Alanya