Arlanda

Muz

2.5

Alanya, Turkiet

Semester med unikt läge direkt på Kleopatrastranden

På en sluttning ner mot stranden ligger detta familjära hotell som passar både barnfamiljer och par. Bada i poolen eller gå direkt ner på Kleopatrastranden och lägg dig under en av parasollerna. Barnen kan sedan leka i lekparken och de vuxna kan slappna av i hamamet eller i bastun. Du behöver inte heller bekymra dig om var du ska äta, då all inclusive är en del av paketet.

Strand & pool

Lapa sol vid poolen med poolbaren strax intill

Poolen kantas av solstolar och parasoller och poolbaren finns nära till hands med diverse svalkande drycker. Intill den större poolen har barnen har sin egen pool att plaska i. För ytterligare variation finns turkiskt bad, bastu och massage.

Kleopatrastranden breder ut sig vid dina fötter

Eftersom hotellet ligger precis på stranden har du alla möjligheter att njuta av den populära Kleopatrastranden från morgon till kväll. Där har hotellet egna solstolar och parasoller och deras restaurang ligger också där så måltiderna kombineras enkelt med salta dopp. Stranden är nästan 3 km lång och är en blandning av fin och grov sand. Det finns gott om aktivitetsmöjligheter både på stranden och i vattnet.

All inclusive economy

I huvudrestaurangen nära stranden väljer du om du vill sitta inne eller ute och äta. Där serveras huvudmålen i bufféform och uppfriskande drycker finns att hämta. Vid poolen serverar poolbaren de drycker du önskar från morgon till kväll.

I Alanya finns ett myller av restauranger och barer. Här äter du genuint turkiskt men även internationellt, du hittar tapasbarer, grillrestauranger, hamburgerkedjor och en mängd kaféer. Behöver du handla frukostmat eller annat i matväg så finns det mataffärer i utkanten av centrum.

Rum

Dubbelrum ekonomi, 2‑3 personer

Enkla men fräscha rum med dubbelsäng eller separata sängar och balkong. Dusch, wc och hårtork. AC, kylskåp och tv. Möjlighet till en extrasäng i form av hopfällbar säng.

Dubbelrum, 2‑4 personer

Enkla men fräscha rum med dubbelsäng eller separata sängar och balkong. Dusch, wc och hårtork. AC, kylskåp och tv. Möjlighet till extrasängar för en vuxen eller två barn 2-11 år i form av hopfällbar säng.

Bra att veta

Genomfartstrafik och musik från närliggande strandklubbar kan uppfattas som störande.

Turkiets flagga

Alanya Stad: Svårslagen solsemester i pulserande Alanya

Alanya Stad

Den populära metropolen Alanya bjuder på nöjen och aktiviteter i en härlig blandning. Kilometerlånga sandstränder, shopping i basarer och ett livligt nattliv lockar både par, ungdomar och barnfamiljer till denna orientaliska stad. Reser du utan barn bor du bäst nära den mysiga hamnen med alla restauranger, barer och ett pulserande nattliv. Barnfamiljen bor bekvämt nära någon av stränderna.» Läs mer om Alanya Stad

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Alanya

» Se alla våra hotell i Alanya