Arlanda

Monart City

4

Alanya, Turkiet

Familjepärla med två pooler och all inclusive

Familjer trivs på detta hotell då de yngre barnen gärna leker i vattenruschkanan medan de äldre ligger på stranden under en parasoll och slappnar av vid havet. Eftersom mat och dryck redan är ordnat, kan all energi läggas på att stressa av och må gott. Hotellet består av fyra byggnader med poolerna placerade däremellan och stranden ligger bara på andra sidan vägen. Semestern kan börja.

Strand & pool

Två pooler och vattenrutschkana

Poolbadare väljer någon av de två poolerna på hotellområdet för sina dopp och barnen har sin egen pool. Större barn kan också ha roligt i vattenrutschkanan. Runt poolerna är utrymmet något begränsat men solstolar och parasoll finns för dig som helst njuter av semestern vid poolen. I poolbaren väljer du dina favoriter bland varma och kalla drycker.

Egen strandbar med solstolar och parasoller

Stranden och havet väntar precis tvärs över gatan. Det är Östra stranden och den del som kallas Begonvil där hotellet har egna solstolar och parasoller och sin strandbar. Längs stranden finns en strandpromenad hela vägen in mot Alanya med lekparker, barer, restauranger och möjlighet till vattensport. Sanden är en grovkornig blandning av sand och grus. Stranden är cirka 5 km lång, omväxlande smal och bred, och den är bitvis långgrund vilket gör den lämplig för barn. Väg måste korsas.

All inclusive

I bufférestaurangen som har två våningar serveras huvudmålen tre gånger om dagen. Det finns en snackbar där du kan äta en sen frukost, eftermiddags- och nattsnacks. Drycker, såväl varma som kalla, finns alltid nära till hands då de serveras i flera barer, både vid poolen och stranden samt inomhus. Hotellet har även ett café.

I Alanya finns ett myller av restauranger och barer. Här äter du genuint turkiskt men även internationellt, du hittar tapasbarer, grillrestauranger, hamburgerkedjor och en mängd kaféer. Behöver du handla frukostmat eller annat i matväg så finns det mataffärer i utkanten av centrum.

Rum

Dubbelrum deluxe, 2‑3 personer

Nya och modernt inredda rum med dubbelsäng eller två separata sängar och balkong. Bad/dusch, wc, badrock och hårtork. AC, tv, minibar med daglig påfyllning av vatten, säkerhetsbox, kaffe- och tekokare samt wifi. Möjlighet till en extrasäng i form av bäddsoffa eller hopfällbar säng.

Dubbelrum ekonomi, 2‑3 personer

Modernt inredda rum med dubbelsäng eller två separata sängar och balkong. Bad/dusch, wc och hårtork. AC, tv, minibar med daglig påfyllning av vatten, säkerhetsbox och wifi. Möjlighet till en extrasäng i form av bäddsoffa eller hopfällbar säng.

Dubbelrum, 2‑3 personer

Modernt inredda rum med dubbelsäng eller två separata sängar och balkong. Bad/dusch, wc och hårtork. AC, tv, minibar med daglig påfyllning av vatten, säkerhetsbox och wifi. Möjlighet till en extrasäng i form av bäddsoffa eller hopfällbar säng.

Mot tillägg: havsutsikt

Familjerum / fyra bäddar, 4 personer

Två separata rum med antingen en dubbelsäng eller två separata sängar i varje rum. Rummen ligger i en egen byggnad, är modernt inredda och har balkong. Bad/dusch, wc och hårtork. AC, tv, minibar med daglig påfyllning av vatten, säkerhetsbox och wifi.

Bra att veta

Genomfartstrafik kan uppfattas som störande.

Turkiets flagga

Alanya Stad: Svårslagen solsemester i pulserande Alanya

Alanya Stad

Den populära metropolen Alanya bjuder på nöjen och aktiviteter i en härlig blandning. Kilometerlånga sandstränder, shopping i basarer och ett livligt nattliv lockar både par, ungdomar och barnfamiljer till denna orientaliska stad. Reser du utan barn bor du bäst nära den mysiga hamnen med alla restauranger, barer och ett pulserande nattliv. Barnfamiljen bor bekvämt nära någon av stränderna.» Läs mer om Alanya Stad

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Alanya

» Se alla våra hotell i Alanya