Arlanda

Grand Zaman Garden

4.0

Alanya, Turkiet

Centralt all inclusivehotell med vattenrutschkana

Familjen som vill bo med bra läge i Alanya kommer trivas här. Barnen badar i poolen och åker vattenrutschkana och vuxna kan med fördel bada i den andra poolen eller gå ner till Kleopatrastranden. Alla får en skön semester med alla måltider inkluderade.

Strand & pool

Två poolområden och vattenrutschkanor

I det ena poolområdet finns plats för lek och plask för barnen när de åker i någon av de tre vattenrutschkanorna eller sitter i den mindre poolen. I det andra poolområdet är det lite lugnare och där passar det bra att ligga och sola med favoritboken på en av solstolarna. Pool- och snackbar håller hungern borta medan du badar. Turkiskt bad och spa gör att du kan bli lite extra omhändertagen och vill du röra på dig så går du till gymmet.

Kleopatrastranden på bekvämt avstånd

Populära Kleopatrastranden finns på promenadavstånd, väg måste korsas. Här väntar en lång bred sandstrand på att du ska komma och doppa dig i det stora blå. Sanden är lite grovkornig, solstolar och parasoller står i långa rader och du har mängder av matställen om du vill prova det lokala köket. Är du sugen på vattenaktiviteter har du kommit rätt.

All inclusive

Färggranna bufféer står uppdukade tre gånger om dagen i hotellets restaurang. Kring poolen serveras du varma och kalla drycker, vad som passar bäst för stunden. I lobbybaren sitter du och tar en drink efter middagen. Vissa kvällar finns kvällsunderhållning så du kan sitta med en drink till dans och musik.

I Alanya finns ett myller av restauranger och barer. Här äter du genuint turkiskt men även internationellt, du hittar tapasbarer, grillrestauranger, hamburgerkedjor och en mängd kaféer. Behöver du handla frukostmat eller annat i matväg så finns det mataffärer i utkanten av centrum.

Rum

Dubbelrum ekonomi, 2‑3 personer

Fina rum i sidobyggnaden, med dubbelsäng eller separata sängar. Möjlighet till en extrasäng i form av enkelsäng. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, litet kylskåp, wifi och säkerhetsbox. Alla rum har balkong.

Dubbelrum klassisk, 2‑3 personer

Fina rum i sidobyggnaden på 23-25 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Möjlighet till en extrasäng i form av enkelsäng. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, litet kylskåp, wifi och säkerhetsbox. Alla rum har balkong.

Dubbelrum, 2‑3 personer

Fina rum på cirka 23 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Möjlighet till en extrasäng i form av enkelsäng. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, litet kylskåp, wifi och säkerhetsbox. Alla rum har balkong.

Familjerum / tre bäddar, 3‑4 personer

Fina rum på cirka 30 m² med dubbelsäng och en enkelsäng. Möjlighet till en extrasäng i form av bäddsoffa. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, litet kylskåp, wifi och säkerhetsbox. Alla rum har balkong.

Familjerum ekonomi / tre bäddar, 3‑5 personer

Fina rum i sidobyggnaden, på cirka 35 m² med dubbelsäng och en enkelsäng. Möjlighet till extrasäng för två barn, 2-11 år, i form av våningssäng. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, litet kylskåp, wifi och säkerhetsbox. Alla rum har balkong.

Turkiets flagga

Alanya Stad: Svårslagen solsemester i pulserande Alanya

Alanya Stad

Den populära metropolen Alanya bjuder på nöjen och aktiviteter i en härlig blandning. Kilometerlånga sandstränder, shopping i basarer och ett livligt nattliv lockar både par, ungdomar och barnfamiljer till denna orientaliska stad. Reser du utan barn bor du bäst nära den mysiga hamnen med alla restauranger, barer och ett pulserande nattliv. Barnfamiljen bor bekvämt nära någon av stränderna.» Läs mer om Alanya Stad

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Alanya

» Se alla våra hotell i Alanya