Jubileumsrabatt 500:- per person! Gäller alla paketresor 2018

En Vie Beach Street

3.5

Alanya, Turkiet

Snyggt boutiquehotell ett stenkast från stranden

Här bor du med citykänsla ett stenkast från. Hotellet är perfekt för en romantisk solsemester med långa middagar och sena kvällar i baren. Dagarna spenderar du på stranden under en parasoll och när du behöver en paus är det nära att promenera in till Alanya för en shoppingrunda.

Strand & pool

Variera havsbad med ett dopp i poolen

När omväxling behövs från salta havsbad, tar du ett dopp i den lilla poolen som finns bekvämt belägen vid utedäcket på systerhotellet En Vie Beach Boutique. På kvällarna är poolen upplyst och fungerar som stämningshöjare för restaurangen.

Östra stranden precis över vägen

Eftersom hotellets restaurangdel ligger på stranden är det där du spenderar dina lata semesterdagar. Hotellets egna solstolar och parasoller finns uppställda och du behöver bara gå några steg för att känna de salta vågorna över fötterna. Den Östra stranden är lång och består av en blandning av sand och grus och är bitvis långgrund. När du vill aktivera dig finns stort utbud av strandnöjen och mat- och dryckmöjligheterna är nästan oändliga.

Mat & dryck

Frukostbuffé ingår.

Hotellets restaurang med uteservering vid stranden är perfekt för en romantisk middag med havet vid sidan om. Menyn är typisk medelhavsmat och flertalet viner finns att välja på. Dagtid serveras frukost, lunch och snacks. I loungen njuter du av en smoothie eller drink och blickar ut över bukten.

I Alanya finns ett myller av restauranger och barer. Här äter du genuint turkiskt men även internationellt, du hittar tapasbarer, grillrestauranger, hamburgerkedjor och en mängd kaféer. Behöver du handla frukostmat eller annat i matväg så finns det mataffärer i utkanten av centrum.

Rum

Dubbelrum ekonomi, 2 personer

Minimalistiskt inredda, moderna rum med dubbelsäng eller separata sängar och balkong. Bad/dusch, wc och hårtork. AC, wifi, tv, minibar. Rummen ligger ca 30 meter från hotellets huvudbyggnad och en väg måste korsas.

Dubbelrum med delvis havsutsikt, 2‑3 personer

Minimalistiskt inredda, moderna rum med dubbelsäng eller separata sängar och balkong med delvis havsutsikt. Möjlighet till extra säng i form av hopfällbar säng. Bad/dusch, wc och hårtork. AC, wifi, tv, minibar.

Turkiets flagga

Alanya Stad: Svårslagen solsemester i pulserande Alanya

Alanya Stad

Den populära metropolen Alanya bjuder på nöjen och aktiviteter i en härlig blandning. Kilometerlånga sandstränder, shopping i basarer och ett livligt nattliv lockar både par, ungdomar och barnfamiljer till denna orientaliska stad. Reser du utan barn bor du bäst nära den mysiga hamnen med alla restauranger, barer och ett pulserande nattliv. Barnfamiljen bor bekvämt nära någon av stränderna.» Läs mer om Alanya Stad

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Våra resor till En Vie Beach Street

Arlanda
lör 28 april
Dubbelrum med delvis havsutsikt, 2‑3 personerDubbelrum med delvis havsutsikt, 2‑3 personer info lör 28 april
4 199:- 4 699:-

Sällskapets pris:

8 398:-
Dubbelrum ekonomi, 2 personerDubbelrum ekonomi, 2 personer info lör 28 april
4 099:- 4 599:-

Sällskapets pris:

8 198:-

Pris per person. Hotell & flyg.

Fler hotell i Alanya

» Se alla våra hotell i Alanya