Arlanda

Cimen

3.0

Alanya, Turkiet

Bra läge vid stranden i Alanya

Hotellet ligger direkt vid huvudgatan som går längs Alanyas östra kust. Här bor du precis ovanför den underbara sandstranden där du spenderar sköna dagar. Frukost och middag serveras på hotellet så du kan bekvämt njuta av din välbehövliga semester. Du har en kortare promenad in till centrum av Alanya och det finns gott om restauranger, barer och shopping längs vägen.

Strand & pool

Liten pool vid sidan av hotellet

Här finns en liten pool mellan byggnaderna där du kan svalka dig efter en härlig dag på stranden. Slå dig ner på en solstol och koppla av en stund.

Barnvänlig sandstrand på andra sidan vägen

Nedanför hotellet hittar du stranden, lång och bred med finkornig sand. Här slår du dig ner på en solstol under en parasoll och njuter av dagen. Salta dopp varvar du med en bra bok i skuggan. Blir du rastlös finns det vattensporter att prova på eller kanske en match i beach volley. För barnen är stranden som en stor sandlåda, långgrund och med mjuk sand. Blir du hungrig finns en restaurang på stranden och fler längs vägen ovanför. Väg måste korsas för att komma till stranden.

Mat & dryck

Halvpension ingår. Halvpension innebär frukost och ytterligare en måltid, oftast middag. Måltidsdrycker ingår inte.

Hotellets restaurang serverar frukostbuffé och middag som en fast meny. Här får du äta lokala specialiteter och internationella rätter.

I Alanya finns ett myller av restauranger och barer. Här äter du genuint turkiskt men även internationellt, du hittar tapasbarer, grillrestauranger, hamburgerkedjor och en mängd kaféer. Behöver du handla frukostmat eller annat i matväg så finns det mataffärer i utkanten av centrum.

Rum

Dubbelrum ekonomi, 2‑3 personer

Fina rum med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, minibar, wifi och säkerhetsbox. Möjlighet till extrasäng i form av enkelsäng. Alla rum har balkong.

Dubbelrum, 2‑3 personer

Fina rum med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, minibar, wifi och säkerhetsbox. Möjlighet till extrasäng i form av enkelsäng. Alla rum har balkong med havsutsikt.

Turkiets flagga

Alanya Stad: Svårslagen solsemester i pulserande Alanya

Alanya Stad

Den populära metropolen Alanya bjuder på nöjen och aktiviteter i en härlig blandning. Kilometerlånga sandstränder, shopping i basarer och ett livligt nattliv lockar både par, ungdomar och barnfamiljer till denna orientaliska stad. Reser du utan barn bor du bäst nära den mysiga hamnen med alla restauranger, barer och ett pulserande nattliv. Barnfamiljen bor bekvämt nära någon av stränderna.» Läs mer om Alanya Stad

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Alanya

» Se alla våra hotell i Alanya