Arlanda

Almera Park

3.5

Alanya, Turkiet

Familjärt lägenhetshotell med vattenrutschkanor

Här trivs familjer med barn som tycker om att bada då hotellet har tre vattenrutschkanor i olika storlekar. Även vuxna får en givande semester då man finner det mesta man behöver för en självständig semester i närområdet och har möjlighet till extra avkoppling i hotellets spa. Hotellet består av två delar som ligger med ca 50 meters avstånd.

Strand & pool

Poolområde med mat och dryck på bekvämt avstånd

Det stora poolområdet består av en rundad huvudpool med tre olika långa vattenrutschkanor som inbjuder till badlek. Det finns även en separat barnpool som är ca 40 cm djup där de yngre barnen kan plaska. Kring poolen finns stort utrymme för solstolar och en poolbaren som serverar både läskande drycker och god mat.

Östra stranden bjuder på sol, bad och aktiviteter

Till den långa, östra stranden är det endast några kvarter. Här finns hav, strand, sol, mat, dryck och spännande aktiviteter i en oemotståndlig mix som har något för alla semesterfirare. Stranden är cirka 5 km lång, omväxlande smal och bred, och den är bitvis långgrund vilket gör den lämplig för barn. Det finns gott om solstolar och parasoller att hyra. Stranden är en grovkornig blandning av sand och grus. Längs med stranden finns en strandpromenad, lekparker, barer, restauranger och möjlighet till vattensport.

Mat & dryck

Inga måltider ingår.

Hotellet har en restaurang på bottenplan vid poolen som serverar frukost, lunch och middag. På kvällen fungerar den som en mysig bar där det emellanåt är kvällsunderhållning. Hotellet har en egen minimarket.

Mot tillägg: Frukost. i

I Alanya finns ett myller av restauranger och barer. Här äter du genuint turkiskt men även internationellt, du hittar tapasbarer, grillrestauranger, hamburgerkedjor och en mängd kaféer. Behöver du handla frukostmat eller annat i matväg så finns det mataffärer i utkanten av centrum.

Rum

Tvårumslägenhet ekonomi, 2‑4 personer

Ljusa och enkelt inredda lägenheter med separat sovrum och vardagsrum kombinerat med kök. De vetter antingen mot gatan eller poolen och ligger ca 50 meter från huvudbyggnaden. I sovrummet finns dubbelsäng eller separata sängar och i vardagsrummet finns bäddsoffa. Pentry med kokplatta, kylskåp, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Balkong med bord och stolar. Bad/dusch, wc, hårtork, tv, wifi, AC och säkerhetsbox. Extrasängar för två personer i form av bäddsoffa.

Tvårumslägenhet, 2‑4 personer

Fina lägenheter med separat sovrum och vardagsrum kombinerat med kök. I sovrummet finns en dubbelsäng eller två separata sängar och i vardagsrummet finns en bäddsoffa. Pentry med kokplatta, kylskåp, mikrovågsugn, brödrost, vattenkokare samt enklare köksutrustning. Balkong med bord och stolar. Bad/dusch, wc, hårtork, tv, AC, säkerhetsbox och wifi. Möjlighet till två extrasängar i form av bäddsoffa.

Bra att veta

Bastu och spa mot avgift.

Turkiets flagga

Alanya Stad: Svårslagen solsemester i pulserande Alanya

Alanya Stad

Den populära metropolen Alanya bjuder på nöjen och aktiviteter i en härlig blandning. Kilometerlånga sandstränder, shopping i basarer och ett livligt nattliv lockar både par, ungdomar och barnfamiljer till denna orientaliska stad. Reser du utan barn bor du bäst nära den mysiga hamnen med alla restauranger, barer och ett pulserande nattliv. Barnfamiljen bor bekvämt nära någon av stränderna.» Läs mer om Alanya Stad

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Alanya

» Se alla våra hotell i Alanya