Sök och boka resa
Arlanda

Resor till Alanya Stad i Alanya Turkiet

Alanya Stad

Svårslagen solsemester i pulserande Alanya

Om Alanya Stad

Den populära metropolen Alanya bjuder på nöjen och aktiviteter i en härlig blandning. Kilometerlånga sandstränder, shopping i basarer och ett livligt nattliv lockar både par, ungdomar och barnfamiljer till denna orientaliska stad. Reser du utan barn bor du bäst nära den mysiga hamnen med alla restauranger, barer och ett pulserande nattliv. Barnfamiljen bor bekvämt nära någon av stränderna.

Transfertid med buss till Alanya Stad ca 2h 30 min

Lata dagar på soldränkta stränder med uppskattade aktiviteter

Alanyas breda stränder lockar till solfyllda dagar med olika strandaktiviteter att sysselsätta sig med och matserveringar som ligger tätt längs strandpromenaden. Väster om Alanya stad ligger den populära Kleopatrastranden som är över två kilometer lång med grovkornig sand och tidvis höga vågor. På den östra sidan breder sig den östra stranden ut, som är 17 kilometer lång, mer barnvänlig och långgrund men bitvis stenig.

Sagolika miljöer och prisvärd shopping i Alanyas gamla stad

Den medeltida borgen ligger nästan 300 meter över havet och har en flera kilometer lång mur som är vackert upplyst på kvällarna. Härifrån har du en magnifik utsikt över staden och stränderna som breder ut sig på var sida om udden. I Alanya stad väntar myllrande basarer och små butiker med prisvärd shopping, försöka pruta är ett måste och du fyndar kläder, smycken, väskor och mycket annat.

Restauranger i Alanya Stad

I Alanya finns ett myller av restauranger och barer. Här äter du genuint turkiskt men även internationellt, du hittar tapasbarer, grillrestauranger, hamburgerkedjor och en mängd kaféer. Behöver du handla frukostmat eller annat i matväg så finns det mataffärer i utkanten av centrum.

Klimatkompenserad resa
fr. 3 799:-

Pris per person. Pris per person. Flyg + hotell 7 nätter

Avresa från Arlanda lördag 26 augusti. Del i tvårumslägenhet. Select Apart, Alanya.

Sök pris och boka

Våra hotell i Alanya Stad

Var ligger Alanya Stad?

Karta Alanya
Airtours service

Airtours representant möter dig på flygplatsen vid ankomst och hemresa. Under vistelsen finns representanten tillgänglig på träfftider samt på telefon för att svara på frågor och ge tips och råd alla dagar i veckan mellan kl. 09-19 via sms och samtal. För akuta ärenden som olycksfall finns en dygnet-runt-öppen jourtelefon. Telefonnumret får du vid ankomst.

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!