Sök och boka resa
Arlanda

Resor till Turkiet

Turkiet

Upplev två kontinenter i ett med charter eller weekendresor till våra resmål i Turkiet

Turkiets flagga

Om Turkiet

Turkiet har något för alla. Med Airtours weekendresor åker du till storstaden Istanbul som är en världsmetropol utöver det vanliga. Charterresorna går till charmiga och antika Side med kilometerlånga sandstränder, Alanya som bjuder på en perfekt mix av pulserande storstadsliv och lata dagar på stranden eller lyxiga Belek. Bodrum är en vacker bergig halvö belägen på Turkiets sydvästra kust där också natursköna Marmaris ligger.

Pass & visum

Svenska medborgare erhåller visum vid ankomst, giltigt i 90 dagar. Från och med 1 januari 2015 måste passet ha en giltighetstid på minst 150 dagar vid inresan i Turkiet (kortare giltighetstid resulterar i nekat inträde i landet). För innehavare av norskt pass krävs visum. För mer information hänvisar vi till Turkiets ambassad på telefon 08-23 08 40 eller besök deras hemsida: http://stockholm.emb.mfa.gov.tr/Mission

Hälsa & vaccin

Vi rekommenderar alla resenärer att vaccinera sig mot hepatit A och B. Tänk på att vaccinera dig i god tid före avresa. För resor till Turkiet krävs vanligen inga ytterligare vaccinationer men det kan finnas undantag. För vidare information hänvisar vi till din vaccinationsmottagning.

Klimatkompenserad resa
fr. 2 449:-

Pris per person. Pris per person. Flyg + hotell 7 nätter

Avresa från Arlanda lördag 20 maj. Del i enrumslägenhet. Siesta Beach Apart, Bodrum.

Sök pris och boka

Airtours resmål i Turkiet

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!