Sök och boka resa
Arlanda


På grund av detta ställer Airtours in alla resor t.o.m. 15 juni. Vi kommer att kontakta alla berörda kunder via SMS eller e-post och erbjuda återbetalning eller ombokning till en resa längre fram. Utifrån rådande omständigheter är det många kunder som vill komma i kontakt med oss via telefon och e-post. Detta innebär att vi har långa kö- och svarstider. Vi ber om er förståelse för att vi arbetar i turordning och med fokus på de av våra kunder som har inbokade resor inom den närmaste tiden. Tack för ert tålamod.

Resor till Tjeckien

Besök vackra och prisvärda Prag med Airtours weekendresor

» Se alla hotell i Tjeckien
Tjeckiens flagga

Om Tjeckien

Följ med på Airtours weekendresor till vackra Prag och njut av välbevarad arkitektur, pampiga broar, kupoler och torn. Här kan du strosa längs kullerstensgatorna i romantisk atmosfär eller umgås i mysiga ölstugor och dricka riktigt god öl. Prag är dessutom mycket prisvärt och du kan uppleva mycket på en ganska liten budget.

-

Pass & visum

Visum krävs inte för nordiska medborgare. Pass eller nationellt id-kort som är giltigt under perioden för vistelsen krävs. Ambassadens tel 08-440 42 10. Ambassadens hemsida: https://www.mzv.cz/stockholm/

Hälsa & vaccin

Vi rekommenderar alla resenärer att vaccinera sig mot hepatit A och B. Tänk på att vaccinera dig i god tid före avresa. För resor inom Europa krävs vanligen inga ytterligare vaccinationer men det kan finnas undantag. För vidare information hänvisar vi till din vaccinationsmottagning.

Airtours resmål i Tjeckien