Arlanda

Resor till Patong på Phuket

Thailand

Patong

Uppsluppen stämning längs Patongs sandstrand

Om Patong

Det är till Patong du reser om du gillar aktiva dagar och långa kvällar. Stranden är en av Phukets finaste, långgrund med finkornig sand och turkost vatten. Den norra delen av stranden är lite lugnare än den södra där det full fart med aktiviteter, folkliv och vattensporter. Kvällarna är Patongs signum, här finns ett myller av butiker, restauranger och barer.

Transfertid med minibuss till Patong ca 1h 30 min


Fynda på nattmarknaden eller nattsudda med kompisarna

Vill du shoppa under mer sofistikerade former beger du dig till shoppingcentret Jungceylon med exklusiva butiker och luftkonditionering. Annars väntar du in mörkret, då förvandlas gatan vid stranden till en stor nattmarknad med stånd som säljer allt från hantverk och sjalar till elektronik. En oordnad röra där du prutar med ett leende på läpparna. Neonljus, intensiv stämning och ett pulserande nattliv till morgonens solstrålar letar sig fram.

Restauranger i Patong

I Patong finns allt du är van vid och lite till. Här äter du internationellt som italienskt och indiskt men också thaimat såklart. Hummer och andra skaldjur kan du äta varje dag och skulle du bli sugen på en plankstek eller Big Mac finns det med. Här finns ett enormt utbud av barer, pubar och nattklubbar.

Klimatkompenserad resa
fr. 11 250:-

Pris per person. Flyg + hotell 6 nätter.

Gäller avresa från Arlanda 5 april 2020. 6 nätter inkl. flyg. Horizon Patong Beach Resort.

Sök pris och boka

Våra hotell i Patong

Var ligger Patong?

Karta Phuket
Airtours service

Vistelsen är på egen hand.

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!