Arlanda

Resor till Mai Khao på PhuketThailand

I lugna Mai Khao har du tid för dig och dina nära

Om Mai Khao

Mai Khao passar dig som vill koppla av och rå om dig själv. Du bor vid Phukets längsta sandstrand, oexploaterad, långgrund och med gyllene sand. Mai Khao ligger norr om flygplatsen och tillhör nationalparken Sirinath. Hit kommer de stora havssköldpaddorna och lägger sina ägg på stranden under vintermånaderna vilket gjort stranden till fridlyst och fri från solstolar och försäljare. I denna glesbefolkade del av ön njuter du av lugnet och ditt sällskap, långa strandpromenader och romantiska middagar på någon av byns enkla restauranger.

I Mai Khao är restaurangutbudet rätt begränsat, här finns lokala restauranger som serverar thailändsk mat med mycket skaldjur.

Var ligger Mai Khao?

Karta Mai Khao

Väder och badtemperaturer

Den bästa tiden att semestra i Thailand är under högsäsongen november-mars, då vädret är som mest pålitligt. Det är behagligt varmt och regn är sällsynt, perfekt för soliga dagar på stranden och varma kvällar i solnedgången. Temperaturen ligger dagtid runt 31 grader och ca 24 grader på kvällen. I april börjar regnperioden som sträcker sig till oktober och kortare regn- och åskskurar förekommer. Mellan skurarna tittar solen fram och temperaturen håller sig på stadiga 30 grader dagtid med en vattentemperatur på ca 29 grader året om.

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Airtours service

Vistelsen är på egen hand.

Andra resmål på Phuket