Arlanda

The Leaf On The Sands By Katathani

4.0

Phuket, Thailand

Avslappning på hög nivå i Khao Lak

Trivsamt hotell i en vacker exotisk trädgård fylld av palmer och grönskande växtlighet. En genväg tar dig till den gyllene sandstranden Nang Thong på bara några minuter och badar du hellre i pool finns två olika områden att välja mellan på hotellet. På kvällen strosar du ner till centrum och njuter av de thailändska specialiteterna och något kallt att dricka.

Strand & pool

Den grönskande trädgården bjuder på svajande palmer och svalkande poolbad

På hotellet finns två olika poolområden där du kan koppla av. Ett större poolområde i den grönskande trädgården med poolbar dit du kan simma om du är i poolen. Här finns också en avskild del av poolen för de allra minsta gästerna där de kan plaska på säkert djup. Det lite mindre poolområdet ligger vid huvudbyggnaden där poolen är formad som ett löv omgärdad av solstolar och parasoller. Vill du aktivera dig finns ett litet gym med konditionsmaskiner.

Kilometerlång sandstrand kantad av palmer

Den populära Nang Thong stranden ligger på promenadavstånd från hotellet. Den här gyllene sandstranden suktar med fantastiska badmöjligheter och långa promenader i vattenbrynet. Här är långgrunt med finkornig sand och barnvänligt. Längs strandkanten vajar kokospalmer och hotellanläggningar ligger på rad.

Mat & dryck

Frukostbuffé ingår.

I luftiga Rice Barn äter du god thaimat i en lite lantlig miljö med högt till tak. Bar hittar du intill poolen där du kan beställa både färgglada cocktails och alkoholfria drycker. Hit kan du simma om du hellre håller dig i vattnet än på land.

Både längs stränderna och huvudgatan i Khao Lak ligger restauranger och matställen. Här äter du från ett varierat kök med både lokal thaimat och internationella rätter. Vill du njuta av en romantisk middag vid stranden i solnedgången får du räkna med att betala lite mer än om du äter någonstans längs huvudgatan. Nöjeslivet är lugnt men du hittar flera barer och pubar, både i byn och vid hotellen.

Rum

Dubbelrum deluxe, 2‑4 personer

Stora smakfulla rum med en dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch, wc och hårtork. AC, tv, kylskåp, kaffe- och tekokare, wifi och säkerhetsbox. Möjlighet till extrasäng i form av en bäddsoffa för en vuxen eller upp till två barn 2-11 år. Alla rum har balkong eller terrass.

Dubbelrum, 2‑3 personer

Smakfulla rum med en dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch, wc och hårtork. AC, tv, kylskåp, kaffe- och tekokare, wifi och säkerhetsbox. Möjlighet till extrasäng i form av en hopfällbar säng. Alla rum har balkong eller terrass.

Superiorrum, 2‑3 personer

Smakfulla rum med en dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch, wc och hårtork. AC, tv, kylskåp, kaffe- och tekokare, wifi och säkerhetsbox. Möjlighet till extrasäng i form av en hopfällbar säng. Alla rum har balkong eller terrass som vätter mot poolen.

Thailands flagga

Khao Lak: Idylliskt och avslappnat strandliv i familjevänliga Khao Lak

Khao Lak

Natursköna Khao Lak ligger norr om Phuket och är världskänt för sina underbara sandstränder. Inklämt mellan det turkosa havet och den tropiska växtligheten som omger de höga bergen. Njut av Similanöarnas färggranna undervattensvärld, vandra i djungeln eller strosa bland marknadsstånden på huvudgatan. Den ursprungliga lilla fiskebyn Khao Lak ligger i badortens södra delar, men idag sträcker sig orten många kilometer norröver och de ljuvliga stränderna lockar med finkornig och långgrund sandbotten.» Läs mer om Khao Lak

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Phuket

» Se alla våra hotell på Phuket