Arlanda

Resor till Kamala Beach på PhuketThailand

Barnvänliga Kamala Beach är avkoppling på hög nivå

Om Kamala Beach

I Kamala Beach trivs barnfamiljen allra bäst. Här omfamnas den nästan två kilometer långa sandstranden av palmer och grönklädda kullar. Sandstranden är mestadels finkornig och långgrund, här kan barnen busa och bygga sandslott i vattenbrynet. Bakom stranden sträcker strandpromenaden ut sig med souvenirbutiker och lokala restauranger som sprider härliga dofter av nylagad mat. Kamala by ligger vid den södra delen av stranden och bjuder på en småskalig och avkopplande atmosfär.

Här i Kamala finns det ett stort utbud av restauranger och barer som serverar lokal thaimat och internationella maträtter. Flera barer och ett svenskt bageri.

Var ligger Kamala Beach?

Karta Kamala Beach

Väder och badtemperaturer

Den bästa tiden att semestra i Thailand är under högsäsongen november-mars, då vädret är som mest pålitligt. Det är behagligt varmt och regn är sällsynt, perfekt för soliga dagar på stranden och varma kvällar i solnedgången. Temperaturen ligger dagtid runt 31 grader och ca 24 grader på kvällen. I april börjar regnperioden som sträcker sig till oktober och kortare regn- och åskskurar förekommer. Mellan skurarna tittar solen fram och temperaturen håller sig på stadiga 30 grader dagtid med en vattentemperatur på ca 29 grader året om.

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Airtours service

Vistelsen är på egen hand.

Andra resmål på Phuket