Information om Coronaviruset. »

.

Angsana Laguna

5.0

Phuket, Thailand

Lyxigt hotell med oändligt utbud av faciliteter

Angsana Laguna är ett högklassigt hotell direkt på stranden i Bangtao. Hotellet ser nästan ut som en liten stad och här finns alla faciliteter du kan tänka dig. Hotellet har flera pooler samt en liten sjö i mitten av området som en lagun. Där finns en liten båt som tar dig till de olika faciliteterna och restaurangerna inom området. Här finns alla möjligheter för både aktivitet och avkoppling i en spektakulär miljö.

Strand & pool

Stort poolområde med flera pooler

Genom hotellet går en över 300 meter lång pool som en kanal och ansluter till flera andra pooler. Här finns poolen med sandbotten, som ger en känsla av att man badar i havet, den passar speciellt bra för barnfamiljen. Här kan alla hitta sitt favoritställe, antingen föredrar man att ligga och sola vid den lilla sjön eller så hittar man en egen skuggig plats vid en mindre del av poolen. Hotellet har också ett spa som erbjuder olika behandlingar och ett välutrustat gym.

Barnvänlig strand kantad av vajande palmträd

Precis nedanför hotellets stora område ligger Bangtaostranden, den är mestadels långgrund och populär bland barnfamiljer. Stranden är len av vit korallsand och vattnet är turkosblått och ljummet. Här kan du bara koppla av eller kanske ta en promenad eller löptur längs vattenbrynet.

Mat & dryck

Frukostbuffé ingår.

Hotellet har flera restauranger, bar och poolbar, ett café och en liten butik så det finns mycket att välja mellan. Du kan exempelvis avnjuta autentiska thailändska rätter i restaurangen Baan Talay eller äta en romantisk middag precis vid poolen på Bodega & Grill.

I Bangtao är stämningen rofylld och omgivningen vacker. Kvällarna spenderas oftast på hotellet men det finns också en del lokala restauranger och barer utanför hotellområdet.

Rum

Dubbelrum, 2‑3 personer

Stilrena rum på cirka 40 m² med en stor dubbelsäng eller två separata sängar. Bad/dusch och wc, tv, wifi, minibar, AC, kaffe- och tekokare, säkerhetsbox. Alla rum har balkong med utsikt över trädgården, poolen eller lagunen.

Premier rum, 2‑4 personer

Thaiinspirerade rum på cirka 45 m² med en stor dubbelsäng. Bad/dusch och wc, tv, wifi, minibar, AC, kaffe- och tekokare, säkerhetsbox. Alla rum har balkong med utsikt över trädgården, poolen eller lagunen. Möjlighet till två extrasängar för två barn.

Thailands flagga

Bangtao Beach: Barnens favorit är den lena sandstranden i Bangtao

Bangtao Beach

Till Bangtao reser du som vill ha en lugn och rofylld semester tillsammans med familjen. Omgivningen är vacker med gröna vajande palmträd och turkosblått vatten. Här bor du direkt vid den sex kilometer långa sandstranden som består av vit korallsand och är både barnvänlig och mestadels långgrund. Här kan barnen leka och busa, bygga sandslott och plaska i vattenbrynet. Längs strandpromenaden ligger lokala restauranger och trendiga strandklubbar. Atmosfären är avspänd och kvällarna spenderas på hotellet eller någon av de små lokala restauranger och barer som finns utanför.» Läs mer om Bangtao Beach

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Boka Angsana Laguna

Ändra sökning

Fler hotell på Phuket

» Se alla våra hotell på Phuket