Arlanda

Resor till Bangtao Beach på PhuketThailand

Barnens favorit är den lena sandstranden i Bangtao

Om Bangtao Beach

Till Bangtao reser du som vill ha en lugn och rofylld semester tillsammans med familjen. Omgivningen är vacker med gröna vajande palmträd och turkosblått vatten. Här bor du direkt vid den sex kilometer långa sandstranden som består av vit korallsand och är både barnvänlig och mestadels långgrund. Här kan barnen leka och busa, bygga sandslott och plaska i vattenbrynet. Längs strandpromenaden ligger lokala restauranger och trendiga strandklubbar. Atmosfären är avspänd och kvällarna spenderas på hotellet eller någon av de små lokala restauranger och barer som finns utanför.

Här finns gott om restauranger och barer. Längs Bangtao beach finns även några hippa strandklubbar som bjuder på musik och skönt häng.

Var ligger Bangtao Beach?

Karta Bangtao Beach

Väder och badtemperaturer

Den bästa tiden att semestra i Thailand är under högsäsongen november-mars, då vädret är som mest pålitligt. Det är behagligt varmt och regn är sällsynt, perfekt för soliga dagar på stranden och varma kvällar i solnedgången. Temperaturen ligger dagtid runt 31 grader och ca 24 grader på kvällen. I april börjar regnperioden som sträcker sig till oktober och kortare regn- och åskskurar förekommer. Mellan skurarna tittar solen fram och temperaturen håller sig på stadiga 30 grader dagtid med en vattentemperatur på ca 29 grader året om.

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Airtours service

Vistelsen är på egen hand.

Andra resmål på Phuket