Sök och boka resa
Arlanda

Resor till Krabi Thailand

Krabi

Spektakulär natur och stränder av absolut toppklass hittar du i sköna Krabi

Våra hotell i Krabi

Om Krabi

Krabi är känt för sin paradislika skärgård med grönklädda klippor som reser sig ur havet och öar med ljuvlig vit korallsand. Provinsen Krabi ligger öster om Phuket på fastlandet och bjuder på ett mer lågmält semesterliv än grannen på andra sidan havet. Krabis praktfulla natur med regnskogsdjungel, mangroveträsk med vilda djur och höga klippor som utmanar många klättrare lockar aktivitets entusiaster från hela världen. Här hittar du även välkända Phi Phi Island, Koh Lanta och magiska Railay Beach.

En aktiv semester är trendigt och Krabi är häftigt

Krabi är ganska nytt, den tidigare lilla fiskebyn har växt snabbt tack vare de underbara små öarna med fantastiska sandstränder. Men också för det sceniska landskapet med gröna klippor som sticker upp från det kristallklara vattnet. Här kan du som söker spänning både klättra, paddla kajak, dyka eller snorkla och spela golf. Ge dig iväg på längre turer och bada i regnskogens varma källor, besök tigergrottans tempel eller nattmarknaden i Krabi stad.

Upplev Krabi med longtailbåt till olika stränder och öar

Krabis populära stränder är många, några av svenskarnas favoriter ligger på öarna Koh Lanta och Phi Phi Island. Med Airtours bor du nära Ao Nang som är en perfekt utgångspunkt för att uppleva Krabis pärlor. Stranden i Ao Nang är en av de livligare och du tar dig runt till de olika öarna med longtailbåtar härifrån. Söder om ligger Thailands kanske finaste strand, Railay Beach. Ao Railay och Ao Phra Nang ligger sida vid sida nedanför branta klippor och är förtrollande vackra. Andra guldkorn är Hong Island och Koh Poda.

Klimatkompenserad resa
fr. 11 143:-

Pris per person. Pris per person. Flyg + hotell 7 nätter

Avresa från Arlanda lördag 13 maj. Sugar Marina Resort Cliffhanger, Krabi.

Sök pris och boka

Var ligger Krabi?

Karta Krabi

Karta över Krabi

Restid från Stockholm: 13 timmar 10min

Öppna karta
Airtours service

Vistelsen är på egen hand.

Andra resmål i Thailand

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!