Arlanda

Resor till Thailand

Med Airtours charter till Thailand erbjuds du en semester på fina hotell vid gudomliga stränder

Thailands flagga

Om Thailand

I Phuket vajar palmerna längs med stränderna, färgglada longtailbåtar ligger och väntar på passagerare och det turkosblå vattnet är en dröm som blir verklighet när du semestrar i Thailand. Här är invånarna genuint trevliga, maten utsökt och doftande i varje gathörn och marknaderna färggranna. Billig shopping, dykning i världsklass och vackra tempel med Buddhastatyer är vardagen i Thailand.

-

Pass & visum

För skandinaviska medborgare krävs inget visum. Sker ankomsten till Thailand via en internationell flygplats erhåller man ett turistvisum som gäller i upp till 30 dagar. Passet måste vara giltigt i minst sex månader efter att du ankommit till Thailand, undantag finns, se www.thaiembassy.se eller tala med Thailands ambassad på telefon 08-588 04 250. När du flyger till Thailand, flyger du över ryskt territorium. Ryska myndigheter kräver utökad information om passagerare vars flyg går över ryskt territorium. Dessa uppgifter uppger du vid incheckning på flygplatsen i Sverige.

Hälsa & vaccin

Vi rekommenderar alla resenärer att vara vaccinerade mot hepatit A och B. Vaccination mot gula febern krävs för dig som nyligen besökt ett land med risk för gula febern. Vaccination För vidare information hänvisar vi till din vaccinationsmottagning. Rekommendationerna och kraven varierar beroende på vem du är och hur du ska resa. Tänk på att vaccinera dig i god tid före avresa.

Airtours resmål i Thailand