Arlanda

The Gore

5.0

London, Storbritannien

Förstaklasshotell granne med Royal Albert Hall

Elegant och charmigt hotell som öppnade redan 1892. Stilfull inredning med många vackra inredningsdetaljer och handplockade antikviteter. Rummen är alla individuellt inredda och i badrummen är produkter från Penhaligons och badrockar från Frette. Populär restaurang och bar bland de boende i de exklusiva kvarteren omkring.

Rum

Dubbelrum deluxe, 2‑3 personer

Elegant inredda rum på 23 m² med dubbelsäng eller två separata sängar. Bad/dusch och wc samt hårtork och badrock. AC, tv, minibar, wifi och säkerhetsbox.

Dubbelrum, 2 personer

Elegant inredda rum på 21 m² med dubbelsäng eller två separata sängar. Bad/dusch och wc samt hårtork och badrock. AC, tv, minibar, wifi och säkerhetsbox.

3 min
till närmaste buss,
Queens Gate – se fler

The Gore


190 Queen´s Gate
Airtours andra hotell i London
Storbritanniens flagga

London: Oändliga shoppingmöjligheter, musikaler, street food och afternoon tea

London

I London blandas urban och kreativ energi med stadens traditionella brittiska arv. Här finns stadsdelar med viktorianska fasader och märkesbutiker, men också områden som kryllar av pop up-butiker, gatumat och mikrobryggerier. Däremellan hittar du oändliga shoppingmöjligheter, mat från världens alla hörn, spännande museer, feelgood-musikaler och en pub i varje gathörn.» Läs mer om London

Väder

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i London

» Se alla våra hotell i London