Arlanda

100 Queens Gate Curio By Hilton

4.5

London, Storbritannien

Klassiskt stilfullt boende i Kensington.

Utmärkt läge i prestigefyllda Kensington med närhet till vetenskapsmuseet och Victoria & Albert museet. Vacker traditionell Regencyfasad med traditionell inredning som återspeglar den eleganta stilen i området. Klassisk afternoon tea serveras i orangeri inspirerade Botanica och baren ESQ serverar drinkar bland böcker och dekorativa byster. A la carte restaurangen W/A erbjuder en blandning av brittsk-fransk mat och ett stort urval av cocktails i baren.

Rum

Dubbelrum, 2 personer

Klassiskt inredda rum på ca 17 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc samt hårtork. Badrock och tofflor. AC, tv, wifi, säkerhetsbox och kaffe- tekokare.

5 min
till närmaste tunnelbana,
South Kensington

100 Queens Gate Curio By Hilton


100 Queens Gate
Airtours andra hotell i London
Storbritanniens flagga

London: Oändliga shoppingmöjligheter, musikaler, street food och afternoon tea

London

I London blandas urban och kreativ energi med stadens traditionella brittiska arv. Här finns stadsdelar med viktorianska fasader och märkesbutiker, men också områden som kryllar av pop up-butiker, gatumat och mikrobryggerier. Däremellan hittar du oändliga shoppingmöjligheter, mat från världens alla hörn, spännande museer, feelgood-musikaler och en pub i varje gathörn.» Läs mer om London

Väder

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i London

» Se alla våra hotell i London