Sök och boka resa
Arlanda
Boka tidigt-rabatt

Boka-tidigt-rabatt på alla resor 2021!


Den 10:e augusti meddelade myndigheterna i Grekland att svenskar med ankomst från och med den 17/8 behöver visa upp ett negativt test för pågående covid-19-infektion. Vi håller på och samlar information kring detta och kommer att återkomma till påverkade resenärer via mail eller SMS så snart vi vet mer. Läs mer här om resor under Coronaepidemin

Resor till LondonStorbritannien

Oändliga shoppingmöjligheter, musikaler, street food och afternoon tea

Om London

I London blandas urban och kreativ energi med stadens traditionella brittiska arv. Här finns stadsdelar med viktorianska fasader och märkesbutiker, men också områden som kryllar av pop up-butiker, gatumat och mikrobryggerier. Däremellan hittar du oändliga shoppingmöjligheter, mat från världens alla hörn, spännande museer, feelgood-musikaler och en pub i varje gathörn.

-

Fantastisk shopping för alla smaker

London är en shoppingstad av rang! Det klassiska shoppingområdet är kring Oxford Street mitt i stan. Här hittar du alla stora internationella sko- och klädmärken och varuhus som Selfridges och Liberty. Här finns också eleganta Bond Street med flagship-affärer för märken som Louis Vuitton, Hermes, Miu Miu och Prada. Är du ute efter något mer alternativt är det till östra London du ska åka, eller till någon av de stora marknaderna som Portobello Road nära Bayswater med smycken, böcker och udda inredningsprylar.

Mat för både läckergommar och gourmander

Engelsmännen tar mat på allvar och här behöver du aldrig vara hungrig. En engelsk frukost innehåller allt från muffins till äggröra och en publunch är både god, mättande och prisvärd. Londons moderna matscen är också en av världens bästa och här finns indisk, spansk och koreansk mat i toppklass. På Londons många matmarknader provsmakar du dig snabbt mätt på ostar, minihamburgare och nyfriterad vaniljmunk. Avsluta kvällen med en öl på puben på hörnet, en avslappad och inbjudande del av den engelska kulturen.

Hur vill du bo i London?