Sök och boka resa
Arlanda

Resor till London Storbritannien

London

Oändliga shoppingmöjligheter, musikaler, street food och afternoon tea

Våra hotell i London

Om London

I London blandas urban och kreativ energi med stadens traditionella brittiska arv. Här finns stadsdelar med viktorianska fasader och märkesbutiker, men också områden som kryllar av pop up-butiker, gatumat och mikrobryggerier. Däremellan hittar du oändliga shoppingmöjligheter, mat från världens alla hörn, spännande museer, feelgood-musikaler och en pub i varje gathörn.

Fantastisk shopping för alla smaker

London är en shoppingstad av rang! Det klassiska shoppingområdet är kring Oxford Street mitt i stan. Här hittar du alla stora internationella sko- och klädmärken och varuhus som Selfridges och Liberty. Här finns också eleganta Bond Street med flagship-affärer för märken som Louis Vuitton, Hermes, Miu Miu och Prada. Är du ute efter något mer alternativt är det till östra London du ska åka, eller till någon av de stora marknaderna som Portobello Road nära Bayswater med smycken, böcker och udda inredningsprylar.

Mat för både läckergommar och gourmander

Engelsmännen tar mat på allvar och här behöver du aldrig vara hungrig. En engelsk frukost innehåller allt från muffins till äggröra och en publunch är både god, mättande och prisvärd. Londons moderna matscen är också en av världens bästa och här finns indisk, spansk och koreansk mat i toppklass. På Londons många matmarknader provsmakar du dig snabbt mätt på ostar, minihamburgare och nyfriterad vaniljmunk. Avsluta kvällen med en öl på puben på hörnet, en avslappad och inbjudande del av den engelska kulturen.

Lästips från bloggen

Vy över Berlin

London: Sevärdheter och saker att göra

I London finns mycket av nästan allt! Förutom alla klassiska sevärdheter London erbjuder finns upplevelser för alla åldrar och smaker – dessutom finns det mer shopping, muséer och matställen än någon kan tillgodogöra sig under en livstid. Om du åker…

Klimatkompenserad resa
fr. 3 713:-

Pris per person. Pris per person. Flyg + hotell 3 nätter

Avresa från Arlanda måndag 23 oktober. Copthorne Tara, London.

Sök pris och boka

Var ligger London?

Karta London

Karta över London

Restid från Stockholm: 2 timmar 35min

Öppna karta

Andra resmål i Storbritannien

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!