Sök och boka resa
Arlanda


På grund av detta ställer Airtours in alla resor t.o.m. 15 juni. Vi kommer att kontakta alla berörda kunder via SMS eller e-post och erbjuda återbetalning eller ombokning till en resa längre fram. Utifrån rådande omständigheter är det många kunder som vill komma i kontakt med oss via telefon och e-post. Detta innebär att vi har långa kö- och svarstider. Vi ber om er förståelse för att vi arbetar i turordning och med fokus på de av våra kunder som har inbokade resor inom den närmaste tiden. Tack för ert tålamod.

Resor till Storbritannien

Airtours weekendresor till Storbritannien tar dig med till populära London och natursköna Edinburgh

» Se alla hotell i Storbritannien
Storbritanniens flagga

Om Storbritannien

Med Airtours weekendresor till Storbritannien kan du besöka huvudstaden London eller trevliga Edinburgh. London är världsmetropolen som har ett brett utbud av restauranger, shopping i världsklass, museer och musikaler. I norra Storbritannien omgiven av gröna kullar finner du Edinburgh som bjuder på vacker arkitektur, rik kultur och förstklassig whiskey.

-

Pass & visum

Visum krävs inte för nordiska medborgare. Pass eller nationellt id-kort som är giltigt under perioden för vistelsen krävs. Kompletterande pass information till flygbolaget krävs och fylls i på flygbolagets hemsida. Ambassadens tel 08-671 30 00. Ambassadens hemsida: https://www.svenska-ambassaden.com/Ambassad/12675/Storbritannien-i-Stockholm

Hälsa & vaccin

Vi rekommenderar alla resenärer att vaccinera sig mot hepatit A och B. Tänk på att vaccinera dig i god tid före avresa. För resor inom Europa krävs vanligen inga ytterligare vaccinationer men det kan finnas undantag. För vidare information hänvisar vi till din vaccinationsmottagning.

Airtours resmål i Storbritannien