Sök och boka resa
Arlanda

Resor till Negombo på Sri Lanka Sri Lanka

Negombo

Upplev livfulla Negombo till fots eller med båt

Om Negombo

Negombo bjuder på det riktiga vardagslivet med folkliga marknader, gaturestauranger och ett virrvarr av lokala affärer. Gatorna i centrum är fyllda av mopeder, tuk tuks och bussar medan några kvarter bort är det stillsamt och kossor betar längs vägkanten. Ett lugnare sätt att upptäcka Negombo är att ta med på safari i lagunen eller en tur längs den holländska kanalen där man ser olika fåglar och vackra kolonialhus.

Transfertid med minibuss till Negombo ca 30 min

Palmkantade stränder med det lankesiska folklivet runt hörnet

Negombos centrum kan upplevas som lite kaotiskt men är väldigt färgstarkt. Många religioner blandas och så även tempel, kyrkor och moskéer som är sevärda och vackert utsmyckade. Fiskemarknaden är också ett populärt utflyktsmål men ska man besöka den gäller det att vara morgonpigg. De flesta hotellen ligger strax norr om staden och bjuder på optimal avkoppling längs de gyllene sandstränderna.

Restauranger i Negombo

Längs Lewis Place där hotellen ligger är det relativt turistanpassat och det finns matställen och barer. Tar du dig till centrum av Negombo finns lokala restauranger blandat med snabbmatställen och marknader. Mataffärer finns i staden. Vill du äta på finare restauranger eller trendiga barer är det till huvudstaden Colombo du får ta dig, drygt tre mil söder om Negombo.

Klimatkompenserad resa

Våra hotell i Negombo

Var ligger Negombo?

Karta Sri Lanka
Airtours service

Vistelsen är på egen hand.

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!