Arlanda

The Surf

4

Sri Lanka, Sri Lanka

Förstaklasshotell vid stranden i Bentota

I turistorten Bentota ligger detta förstaklasshotell som bjuder på en tropisk omgivning med sina palmer och sin närhet till stranden. Här spenderar du dagarna vid en av de två poolerna, på de fina trädäcken kan du ligga i timmar och koppla av. Stranden bjuder in till långa promenader och svalkande dopp i indiska Oceanen.

Strand & pool

Två pooler med stora trädäck

Hotellets två pooler omges av trevliga trädäck och vajande palmträd. Här kopplar du av i en av de sköna solsängarna antingen i solen eller i skuggan av ett parasoll. Hotellet har också ett gym och en spaavdelning med olika behandlingar.

Kilometerlång sandstrand precis nedanför hotellet

Från hotellets poolområde kan du fortsätta några steg mot havet och den fina sandstranden som sträcker sig flera kilometer åt båda hållen. Här kan du promenera i timmar och njuta av havsbrisen och den vackra utsikten. Indiska Oceanen klara vatten bjuder in till både bad och snorkling för den som vill.

Mat & dryck

Hotellet har två restauranger där den ena serverar internationella rätter i bufféform och den andra bjuder på nyfångade läckerheter från havet. Njut av grillade skaldjur med srilankesiska smaker på terrassen med utsikt över havet.

Frukostbuffé ingår. Halv- och helpension mot tillägg. Jul- och nyårsmiddag ingår även vid bokning av frukost och serveras på hotellet den 24 december respektive 31 december.

Bentota liksom Beruwala bjuder på ett bra utbud av restauranger, speciellt fisk och skaldjur. Maten håller hög kvalitet och du får passa på att njuta av färskfångad fisk eller någon god curry som är landets specialitet.

Rum

Dubbelrum deluxe, 2‑3 personer

Deluxerum som är lite större än superiorrummen med en dubbelsäng eller två separata sängar. Bad/dusch och wc, hårtork, AC, tv, litet kylskåp, vattenkokare och säkerhetsbox. Deluxerummen ligger på markplan direkt vid poolen. Möjlighet till en extrasäng.

Superiorrum, 2‑3 personer

Fräscha superiorrum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Bad/dusch och wc, hårtork, AC, tv, litet kylskåp, vattenkokare och säkerhetsbox. Superiorrummen har balkong eller terrass med havsutsikt. Möjlighet till en extrasäng.

Svit, 2‑3 personer

Sviter som är större än deluxerummen med ett separat sovrum med en dubbelsäng. Bad/dusch och wc, hårtork, AC, tv, litet kylskåp, vattenkokare och säkerhetsbox. Sviterna har balkong eller terrass med havsutsikt. Vissa av sviterna har jacuzzi på balkongen. Möjlighet till en extrasäng.

Sri Lankas flagga

Bentota: Här slappnar du av i skuggan av vajande kokospalmer i rofylld miljö

Bentota

Lugna Bentota ligger vackert beläget vid havet och floden Bentota Ganga som mynnar ut i havet vid stranden i Beruwala. Här bor du direkt vid den breda och långsträckta sandstranden som är kantad av vajande kokospalmer och exklusiva hotell. Stranden bjuder ofta på en havsbris som gör att vågorna passar utmärkt för surfingfantaster. Reser du med barn kan lagunen, som bildats där floden rinner ut i havet, passa bättre. Här kan du även prova på flera olika vattensporter.» Läs mer om Bentota

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Sri Lanka

» Se alla våra hotell på Sri Lanka