Arlanda

Resor till Bentota på Sri Lanka Sri Lanka

Bentota

Här slappnar du av i skuggan av vajande kokospalmer i rofylld miljö

Om Bentota

Lugna Bentota ligger vackert beläget vid havet och floden Bentota Ganga som mynnar ut i havet vid stranden i Beruwala. Här bor du direkt vid den breda och långsträckta sandstranden som är kantad av vajande kokospalmer och exklusiva hotell. Stranden bjuder ofta på en havsbris som gör att vågorna passar utmärkt för surfingfantaster. Reser du med barn kan lagunen, som bildats där floden rinner ut i havet, passa bättre. Här kan du även prova på flera olika vattensporter.

Transfertid med minibuss till Bentota ca 2h


Ta del av vardagsliv, tempel och färggranna marknader

På andra sidan floden ligger staden Aluthgama där du kan ta del av lankesernas vardagsliv på marknader och den livliga huvudgatan. Ta båten över floden eller varför inte en fiske- eller båttur för att njuta av det rika fågellivet som finns här. Passa på att besöka det vackra buddhistiska templet när du är här. En rolig aktivitet för hela familjen brukar vara att åka till Kosgoda Turtle Hatchery där man får vara med när bebissköldpaddor släpps ut i havet.

Restauranger i Bentota

Bentota liksom Beruwala bjuder på ett bra utbud av restauranger, speciellt fisk och skaldjur. Maten håller hög kvalitet och du får passa på att njuta av färskfångad fisk eller någon god curry som är landets specialitet.

Klimatkompenserad resa
fr. 10 920:-

Pris per person. Flyg + hotell 6 nätter.

Gäller avresa från Landvetter 21 april 2020. 6 nätter inkl. flyg. Avser del i superiorrum. The Surf.

Sök pris och boka

Våra hotell i Bentota

Var ligger Bentota?

Karta Sri Lanka
Airtours service

Vistelsen är på egen hand.

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!