Arlanda

Shinagawa Beach

4.0

Sri Lanka, Sri Lanka

Modern förstaklasshotell i harmonisk miljö precis vid havet

I slutet av den långa och fina sandstranden i Balapitiya ligger detta moderna förstaklasshotell. Här omges du av en rogivande miljö tack vare hotellets harmoniska trädgård. Här kan du koppla av i en solstol och när du behöver svalka dig tar du några steg till stranden för ett dopp i Indiska Oceanen. Vid hotellets pool kan du både sola eller läsa en bra bok i skuggan då poolen är delvis under tak. I hotellets restaurang serveras nyfångade läckerheter från havet och lokala currygrytor.

Strand & pool

Stor pool delvis under tak

Hotellets poolområde erbjuder både sol och skugga då det är delvis under tak. Här kan du simma eller ligga och vila i en av solstolarna. Precis nedanför poolen tar hotellets trädgård vid och därefter den fina stranden. Hotellet har också ett litet gym för den som vill varva avkoppling med träning samt ett spa som erbjuder olika skönhetsbehandlingar och massage.

Palmkantad sandstrand precis nedanför hotellet

Precis nedanför hotellet ligger den långa och breda sandstranden som är perfekt för långa promenader. Indiska Oceanens turkosblå vatten bjuder in till ett svalkande dopp och när du vill koppla av kan du lägga dig i en av solstolarna i trädgården precis ovanför stranden och njuta av utsikten.

Mat & dryck

I hotellets restauranger bjuder de duktiga kockarna på nyfångade skaldjur och currygrytor med srilankesiska smaker men även internationellt inspirerade rätter.

Frukostbuffé ingår. Halv- och helpension mot tillägg. Jul- och nyårsmiddag ingår även vid bokning av frukost och serveras på hotellet den 24 december respektive 31 december.

Tillägg finns. i

I Ahungallas finns lokala supermarkets, några butiker och ett par restauranger. Balapitiya har inget riktigt centrum men supermarkets och affärer finns längs huvudgatan och de större vägarna.

Rum

Dubbelrum deluxe, 2‑3 personer

Ljusa och moderna deluxerum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Bad/dusch och wc, hårtork, tv, AC, säkerhetsbox, wifi samt kaffe- och tefaciliteter. Alla rum har möblerade balkonger med havsutsikt. Möjlighet till en extrasäng.

Sri Lankas flagga

Ahungalla & Balapitiya: Njut av paradislika stränder med sand mellan tårna och behaglig atmosfär

Ahungalla & Balapitiya

Ahungalla & Balapitiya ligger precis vid stranden på sydvästra Sri Lanka. Här njuter du av lugn och ro vid den fantastiska palmkantade sandstranden som är både långsträckt och bred, perfekt för sköna strandpromenader. I omgivningarna hittar du buddhistiska tempel och grönskande natur. Balapitiya är en gammal fiskeby och känd för floden Madu Ganga som mynnar ut i sjön med samma namn. Ahungallas centrum vid huvudvägen är litet med några affärer.» Läs mer om Ahungalla & Balapitiya

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Sri Lanka

» Se alla våra hotell på Sri Lanka