Sök och boka resa
Arlanda

Resor till Sri Lanka Sri Lanka

Sri Lanka

Ljuvliga sandstränder och magnifik natur - praktfulla Sri Lanka har allt

Våra hotell på Sri Lanka

Om Sri Lanka

Sri Lanka är en bildskön juvel som bjuder på kulturskatter, intressant historia och gyllene sandstränder. Det tropiska klimatet bjuder på värme året runt i badorterna, där de soldränkta stränderna som kantas av kokospalmer är fyllda av finkornig och ljus sand. Upplev det färgstarka vardagslivet i städerna, de vackert utsmyckade templen och inlandets grönskande landskap som kommer att få dig att häpna.

Här bjuds du på minnesvärda upplevelser och storslagna vyer

Här finns äventyr för alla smaker. Ta med på en av Airtours utflykter, hyr en privat chaufför eller ta tåget på egen hand, men gör det! Upplev fantastiska Kandy med sitt heliga tandtempel, klättra 1200 trappsteg uppför Sigiriya, lejonklippan som är ett av Unescos världsarv och njut av det iögonfallande landskapet med vattenfall, teodlingar och grönskande djungel i Hill Country. Missa inte att spana efter leoparder i Yala nationalpark.

På Sri Lanka bor du bra nära de gyllene sandstränderna

På Sri Lanka ligger alla våra hotell nära stranden och längs den sydvästra kusten. Negombo ligger norr om huvudstaden Colombo, här upplever du det folkliga och färggranna vardagslivet nära inpå. Söder om huvudstaden hittar du lugna strandbyar där avkoppling är huvudingrediensen som Wadduwa & Kalutara, Bentota och Ahungalla & Balapitiya. Hikkaduwa är surfarnas favorit medan Galle bjuder på storsstadsatmosfär och historia.

Klimatkompenserad resa

Var ligger Sri Lanka?

Karta Sri Lanka

Karta över Sri Lanka

Restid från Stockholm: 11 timmar 35min

Öppna karta
Airtours service

Vistelsen är på egen hand.

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!