Arlanda

Resor till Sri Lanka

Upplev mångsidiga Sri Lanka på en charterresa med Airtours

Sri Lankas flagga

Om Sri Lanka

Sri Lanka är ön med stort utbud av kultur, historia och natursköna vyer. Det tropiska klimatet bjuder på värme året runt och de fantastiska palmkantade stränderna är som tagna ur ett vykort. Här väljer du själv om du vill koppla av på resorten eller åka på spännande utflykter till vattenfall, tempel, teodlingar och grönskande djungel.

-

Pass & visum

Svenska medborgare måste ha inresetillstånd till Sri Lanka. Ansök på www.eta.gov.lk tidigast 3 månader i förväg. Kostnaden är ca 30 USD. Resenärer med annat medborgarskap än svenskt ombeds kontakta Sri Lankas ambassad. Passet ska vara giltigt minst 6 månader efter hemkomst. För mer information hänvisar vi till Sri Lankas ambassad i Stockholm på telefon 08- 66 36 523 eller besök deras hemsida: http://stockholm.embassy.gov.lk/sv/

Hälsa & vaccin

Vi rekommenderar alla resenärer att vara vaccinerade mot hepatit A och B. Vaccination mot gula febern krävs för dig som nyligen besökt ett land med risk för gula febern. Vaccination För vidare information hänvisar vi till din vaccinationsmottagning. Rekommendationerna och kraven varierar beroende på vem du är och hur du ska resa. Tänk på att vaccinera dig i god tid före avresa.

Airtours resmål på Sri Lanka