Arlanda

H10 Costa Adeje Palace

4.0

Teneriffa, Spanien

Smakfullt läge vid stranden

I La Caleta invid La Enramadastranden ligger detta hotell med sitt utmärkta och smakfulla läge. Oavsett ålder har hotellet något att erbjuda alla i familjen, du väljer själv om du vill vara aktiv eller bara njuta av poolerna eller den intilliggande stranden.

Strand & pool

Pooler, spa och jacuzzi

Sammanlagt finns det fyra pooler i varierande storlek på anläggningen, varav en är en barnpool. För rejäl avkoppling finns även jacuzzi inom-och utomhus. Despacio är hotellets egen spa-anläggning där det erbjuds ett varierat utbud av behandlingar.

Stranden intill hotellet

Intill hotellet ligger sandstranden Playa la Enramanda. Vill du utforska andra fina stränder finns det möjlighet att göra det i Playa de Las Americas och Los Cristianos, dit du kan gå en längre promenad längs med strandpromenaden.

Mat & dryck

Halvpension ingår. Halvpension innebär frukost och ytterligare en måltid, oftast middag. Måltidsdrycker ingår inte.

Hotellets huvudrestaurang heter El Jable och här serveras frukost, lunch och middag och här erbjuds en blandad meny av internationella favoriter. Vidare finns a la carte restaurang samt en restaurang med inriktning på asiatisk mat. Utöver detta även tre barer som erbjuder något gott att dricka.

Tillägg finns. i

I Costa Adeje finns ett bra utbud av restauranger, barer och kaféer. Här äter du god mat vare sig du vill äta traditionellt spanskt eller internationellt.

Rum

Dubbelrum privilege, 2‑3 personer

Stilfulla rum med dubbelsäng eller separata sängar och möjlighet till en extrasäng i form av bäddsoffa. Dessa rum har extra service såsom tillgång till Privilege Lounge, A la carte meny till frukost och middag, Balibäddar vid poolen, kuddmeny, gratis strykservice och Nespressomaskin. Bad/dusch, wc och hårtork. Tv, AC, wifi, kylskåp och säkerhetsbox. Max antal personer i rummet är tre inkluderat spädbarn. Balkong.

Dubbelrum, 2‑3 personer

Stilfulla rum med dubbelsäng eller separata sängar. Möjlighet till en extrasäng i form av bäddsoffa. Bad/dusch, wc och hårtork. Tv, AC, wifi, kylskåp och säkerhetsbox. Max antal personer i rummet är tre inkluderat spädbarn. Balkong.

Mot tillägg: havs- eller poolutsikt

Familjerum, 2‑4 personer

Stilfulla rum med dubbelsäng eller separata sängar och möjlighet till extrasäng för en vuxen eller två barn 2-11 år i form av bäddsoffa. Bad/dusch, wc och hårtork. Tv, AC, wifi, kylskåp och säkerhetsbox. Max antal personer i rummet är fyra inkluderat spädbarn. Rummen har balkong.

Juniorsvit, 2‑4 personer

Stilfulla och rymliga sviter med dubbelsäng eller separata sängar och möjlighet till extrasäng för en vuxen eller två barn 2-11 år i form av bäddsoffa. Bad/dusch, wc och hårtork. Tv, AC, wifi, skrivbord, kylskåp och säkerhetsbox. Max antal personer i rummet är fyra inkluderat spädbarn. Alla sviter har en stor balkong.

Superiorrum, 2‑3 personer

Stilfulla rum med exklusiv inredning och design. Dubbelsäng eller separata sängar och möjlighet till en extrasäng i form av bäddsoffa. Bad/dusch, wc och hårtork. Tv, AC, wifi, kylskåp och säkerhetsbox. Max antal personer i rummet är tre inkluderat spädbarn. Rummen har balkong med poolutsikt.

Spaniens flagga

Costa Adeje: Elegant badort med barnvänliga stränder och lugn atmosfär

Costa Adeje

Costa Adeje ligger på Teneriffas sydvästkust norr om Playa de las Americas. Här finns många högklassiga hotell både för familjer och vuxna som reser utan barn. Atmosfären är mer sofistikerat än i grannorten med elegant shopping och ett lugnare utbud av nöjen. Två stränder breder ut sig i badorten, en med mörk vulkansand och en med gyllene sand från Sahara. Tröttnar du på att sola finns vattensporter att prova på.» Läs mer om Costa Adeje

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Teneriffa

» Se alla våra hotell på Teneriffa