Arlanda

Playa Dorada

3.5

Mallorca, Spanien

Barnvänligt och rymliga rum

Familjer som vill ha lite plats att rå om sig själva på rummet trivs på detta hotell med pool och all inclusive. Det är promenadavstånd till fin sandstrand och alla rum har havsutsikt. Bekvämt och praktiskt med precis det du behöver.

Strand & pool

Pool och palmer

Palmer vajar ovanför poolområdet och runt poolen finns solstolar utspridda där du ligger och låter dagarna smälta bort. Barnen har egen barnpool att bada i när de inte är upptagna med aktiviteter i hotellets barnklubb.

Fin sandstrand på promenadavstånd

Den närmaste stranden ligger på andra sidan en väg och nerför en trappa. Här är sanden uppblandad med stenar och parasoller finns att hyra. Till den finare stranden som är större och har fin sand är det cirka 400 meter att promenera. Där är det långgrunt och även där finns solstolar och parasoll.

All inclusive economy

Måltiderna äts i bufféform i hotellets restaurang. I lobbybaren kan du sitta och ta en drink eller om du föredrar vid poolen.

Sandstranden är kantad av en fin strandpromenad där du hittar några restauranger, fik och ett par barer. Här är menyerna blandade med både spansk och internationell mat. I grannbyn söder om Sa Coma, mysiga S'Illot, finns många trevliga restauranger där du serveras traditionell mallorkinsk mat. Är du ute efter ett större utbud av restauranger och barer tar du dig till Cala Millor som ligger ca två km norrut.

Rum

Dubbelrum, 2‑3 personer

Rymliga rum med dubbelsäng eller separata sängar. Möjlighet till extrasäng för barn, 2-11 år i form av bäddsoffa. Bad/dusch och wc. AC, tv, wifi och säkerhetsbox. Alla rum har balkong.

Familjerum, 2‑4 personer

Stora rum med dubbelsäng eller separata sängar. Möjlighet till extrasängar för en vuxen eller två barn, 2-11 år, i form av bäddsoffa. Bad/dusch och wc. AC, tv, wifi och säkerhetsbox. Alla rum har balkong.

Spaniens flagga

Sa Coma: Strandliv i avkopplande miljö

Sa Coma

Sa Coma är en lugn badort på Mallorcas östra kust där du får en bekväm och rogivande semester. Orten är liten och du kan promenera till grannorterna Cala Millor i norr och S'Illot i söder. Dagarna spenderas på den vackra stranden som är en kilometerlång sandstrand med ljus finkornig sand och klart vatten. Här trivs barnen då stranden är långgrund och sanden mjuk men också du som vill njuta av en avkopplande semester med fokus på dig själv och familjen.» Läs mer om Sa Coma

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Mallorca

» Se alla våra hotell på Mallorca